Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Trudna sam, a moj muž mi je poslao poruku: Više te ne volim...'

neplodnost
Foto: Thinkstock
15.08.2019.
u 23:24

Čini se kako je teška borba s neplodnošću narušila odnos dvoje supružnika.

`Muž mi je poslao poruku dok je bio na poslu, da me više ne voli i da njegovo srce nije više moje."

Situacija u kojoj se ne želi naći nijedna žena, posebice ako je trudna. No, da stvar bude gora, 35-godišnja žena koja se požalila poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, ostala je trudna nakon postupka umjetne oplodnje.

Čini se kako je teška borba s neplodnošću narušila odnos dvoje supružnika. Žena je u 25. tjednu trudnoće i očajna pita Deidre što se to moglo promijeniti tako brzo u glavi njena supruga da je samo odluči ostaviti. Trudnu.

Otkrila je i da je pitala supruga ima li neku drugu ženu u svom životu, što je on negirao. Ipak, čini se da je u potrazi jer su njeni prijatelji vidjeli njegov profil na Tinderu tjedan dana nakon što je ostavio trudnu suprugu.

Deidre je odgovorila kako je vjerojatno broba s neplodnošću ostavila traga na njihovom odnosu pri čemu se muškarac osjetio kao da je zakazao. Borba s neplodnošću može itekako udariti na muškarčev ego, no to nije razlog da ostavi trudnu suprugu. Deidre je savjetovala ženi da razgovara sa suprugom i zajedno odu kod bračnog savjetnika koji će im pomoći pronaći rješenej i izgubljene osjećaje koje su imali jedno prema drugome.

Ako i to ne bude uspješno, žena bi svakako trebala poticati svog supruga da barem bude brižan otac njihovom djetetu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije