Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Moja žena je trudna s našim prvim djetetom, a ja sam se zaljubio u drugu`

Napominje kako se ništa među njima nije dogodilo jer on nije osoba koja vara, no ovo poznanstvo s drugom ženom "otvorilo mu je oči" da bi s njom mogao biti itekako sretniji,
09. kolovoza 2019. u 18:46 1 komentara 1888 prikaza
Tužan muškarac
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/4

`Moja žena je trudna s našim prvim djetetom, a ja se zaljubljujem u drugu ženu`.

Par što napraviti? Je li ta osoba zaista prava za vas? Ovo biste trebali znati...

Muškarac u kasnim dvadesetim godinama, koji je u braku tek tri mjeseca, poznatoj terapeutkinji Deidre otkrio je da radi u drugoj zemlji već šest mjeseci i vijest o trudnoći njegove supruge zatekla ga je s one strane granice. 

Blisko surađuje s jednom 32 - godišnjem kolegicom koju opisuje kao "nevjerojatnu" i tvrdi da je s njom zaista jako povezan, na više razina nego sa svojom vlastitom suprugom. 

Napominje kako se ništa među njima nije dogodilo jer on nije osoba koja vara, no ovo poznanstvo s drugom ženom "otvorilo mu je oči" da bi s njom mogao biti itekako sretniji, navodi. 

Pojašanjava i kako želi da njegov brak uspije i kako želi napraviti ispravnu stvar u svom životu, a misli ga stalno usmjeravaju na stariju kolegicu. 

Zanimljivo Otkriveno je kakve osobe više varaju u vezi, a evo o kome se radi

Deidre mu je poručila kako se vjerojatno radi o napadu panike zbog promjena koje mu se događaju u životu, brak, dijete na putu... Naglasila je kako bi bilo zaista neoprostivo da ostavi svoju trudnu suprugu te da mora poraditi na sebi da brak u koji je ušao i obitelj koju ima, budu sretni. 

Ako je ta kolegica suđena da budu u njegovom životu, to će se tako i posložiti jednom, napisala je Deidre napominjujući muškarcu da se okrene svom braku i supruzi i djetetu koje očekuje. .

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
REAKCIJE NA UTAKMICU
Evo što pišu danski mediji, gotovo svi su koristili riječ koja večeras silno boli Hrvate
INA
INA
Razvijaju solarne elektrane, a planiraju i proizvodnju vodika kao pogonskog goriva
  • Kora:

    Potaknulo me je na duboko razmišljanje, ali ne znam se izraziti.