Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up trikovi

Treba vam više samopuzdanja? Neka vam šminka popravi dan

sretna žena
Foto: Thinkstock
12.02.2014.
u 16:29

Umjesto tmurnih i tamnih boja, odlučite se za one vedre i smjelije.

Većina žena (njih 78 posto) izjavilo je da su zbog šminke imale bolji tretman na poslu, fakultetu i u svakodnevnom životu, jer su imale više samopouzdanja.

Kad već ima takav učinak, zašto i vi šminku ne biste iskoristili da popravite svoj dan? Umjesto tmurnih i tamnih boja, odlučite se za one vedre i smjelije. Uz malo svjetlucavih efekta lako ćete unijeti dašak glamura u svoj dnevni make-up look, a uz minimalan trud razvedriti sumornu svakodnevnicu.

Nemojte se ograničavati samo na lice. Sa mnogo širim spektrom takvih boja možete eksperimentirati i na noktima. Bilo da se odlučite za jedan lak vesele boje, ili svaki prst nalakirate drugom bojom, pogled na lijepe ruke u trenutku će vam popraviti raspoloženje.

Zapravo ne sumnjamo da će se i vašoj okolini podići raspoloženje!

>>Umorni ste i pod stresom? Pet malih trikova da se to na vama ne vidi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije