Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Torbica brenda Croata osvaja street style

PR
Autor
PR članak
25.07.2017.
u 09:09

Nova edicija kožnih modnih dodataka stigla je u Croata salone i već znamo zvijezdu kolekcije.

Nova Croata edicija ženskih kožnih modnih dodataka sastoji se od privjesaka, novčanika različitih dimenzija, etuija za ključeve, etuija za tablet, fine elegantne torbe za laptop i trendi male torbice koja je već postala hit!

Mala crvena torbica je prvo što uočite kad pogledate kolekciju jer sadrži i zanimljivo pleten lanac. Lanac je highlight torbice uz čiju pomoć se ona s lakoćom transformira od clutch torbice za neobavezna dnevna druženja do elegantne male torbice za večernji izlazak. 
Specifičnost Croata edicije je u zanimljivom i upečatljivom uzorku utisnutom u finu kožu, koji je nastao iz stiliziranog glagoljičnog slova ''c'', te u tome što je ova ekskluzivna kolekcija u potpunosti hrvatski proizvod. 

Crvene modne dodatke možete kombinirati s neutralnim bojama, s vječnom kraljicom elegancije – crnom, a želite li dodat svojoj street style kombinaciji dašak luksuza nosite je nonšalantno prebačenu preko prugaste majice, klasične bijele košulje ili minimalističke haljinice.

1/9

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:08 25.07.2017.

Uopće nije loše, dapače... sviđa mi se, možda ne baš sve, ali mogu si priuštiti eventualno privjesak.. hahha .. previše novaca, eto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?