Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

TOP prijedlog za bajkoviti advent na usidrenom kruzeru u Vodicama

Dizajnerski hotel Olympia Sky****+ u Vodicama
07.12.2021.
u 15:20

Osim u Zagrebu, blagdanski duh je i na moru – u što smo se uvjerili prvim korakom ulaska u dizajnerski hotel Olympia Sky****+ u Vodicama.

Ovaj “kruzer“ na obali je obukao svoje blagdansko ruho, upalio lampice i ponudio čaroban adventski paket i senzacionalnu gastronomsku ponudu.

Ako ste ljubitelj blagdanskog ugođaja, onda spremite kofere i pripremite za najčarobniji advent!

Svakog prosinca kompleks hotela Olympia & Olympia Sky zablista posebnim blagdanskim sjajem. Impresivni borovi u predvorju i raskošna dekoracija, pažljivo stilizirani aranžmani i dojmljive ručno rađene instalacije te poseban božićni miris blagdanskog čaja koji se širi interijerom ostavljaju svakoga gosta bez daha.

Ove godine su kreirali šik adventsko izdanje blagdanske ponude u već dobro poznatom a la carte restoranu Sky na 10. katu hotela Olympia Sky. Restoran je poznat po senzacionalnom ambijentu jer je uokviren staklenim površinama, a pogled se pruža na vodički arhipelag i otoke. Uz takav prostor, blagdanske ukrase, lampice i domaću spizu – zasigurno ćete biti očarani.

Za sve ljubitelje koktela i blagdanskog duha - u hotelu Olympia Sky ćete za vrijeme prosinca moći pronaći posebnu Winnter Hoties ponudu toplih koktela inspirirani filmom “Sam u kući“. Ne treba izostaviti da dok vi ispijate Wet Bandits koktel, vaši klinci mogu uživati u dječjem božićnom programu ili u gaming sobi na konzoli PlayStation 5.

ADVENT NA MORU BY OLYMPIA SKY

Uživajte u čarobnom adventskom paketu za cijelu obitelj: 3 dana/ 2 noći već od 203 EUR.

Osim adventskog paketa, hoteli Olympia & Olympia Sky već svake godine organiziraju doček Nove godine. Svi već znaju da se za njihov spektakularni doček uvijek traži ulaznica više, pa požurite!

Dočekajte 2022. godinu u hotelima Olympia & Olympia Sky u društvu neponovljive Maje Šuput! Kao i svake godine - drugi dan je na rasporedu REPRIZA svečanog dočeka 1. siječnja 2022. također uz Maju Šuput.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije