Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZVIJEZDA U USPONU'

Top destinacija za bogataše: Hrvatska prestigla velesile

Apartmani
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
12.07.2017.
u 09:10

Hrvatska bi vrlo lako mogla postati top-destinacija kada je riječ o britanskim turistima

Sudeći prema danskoj turističkoj agenciji Novasol, specijaliziranoj za rentanje luksuznih vila i kuća za odmor, Hrvatska je ''izgurala'' Francusku s drugog mjesta najpoželjnijih lokacija.

Prema podacima istraživanja, Hrvatska je druga destinacija u svijetu za britanske turiste koji za svoj godišnji odmor biraju neke od najboljih i najluksuznijih domaćih objekata.

Na prvom mjestu nalazi se Španjolska, koja u 2017. godini bilježi porast bookinga za 35 posto, dok je interes za Hrvatsku 44 posto jači nego lani. Dovoljno za titulu 'Zvijezde u usponu'.

Apartmani
1/27

Četvrto mjesto zauzela je Danska, a slijedi je Italija. Zanimljivo, u kategoriji zemalja koje bilježe nagli porast bookinga, uz Hrvatsku su se smjestile Italija i Njemačka.

Alex Stuart, generalni direktor Novasola u Ujedinjenom Kraljevstvu, kazao je za Travel Daily News kako bi Hrvatska vrlo lako mogla postati top-destinacija kada je riječ o britanskim turistima.

Komentara 12

DO
dopizdilomi
10:47 12.07.2017.

Opet razvaljujemo. Gosti povećani preko nekoliko puta. Na kraju, kada se novci budu zbrajali opet će biti manjak. Tu matematiku ni Einstein ne bi prokljuvio.

MO
mobitel20
12:00 12.07.2017.

Britanci su bogati gosti. Ljudi iz drzava 3 mora koji dolaze kod nas su takodjer dobrostojeci. Jugotrolovi namecu svoje zqstarjele poglede da su oni "sovjetski lager"...!? Pa zar netko misli da od 45 milijuna Poljaka nema barem 5 milujuna koji jako dobro financijski stoje !? Nijemci ne padaju u ukupnom broju dolazaka samo im pada udio u ukupnom broju dolazak sto je sjajno. A novac se broji i izbroji...prorqcun raste, standard raste, place rastu, socijalna davanja rastu...to je bolna istina za sve jugonqcionalisticke trolere. Najljepsa nasa Domovino !

AU
austrougarskigeneral
10:34 12.07.2017.

hrvatska zemlja za bogataše super zvuči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije