Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugi otok

Ovoj rajskoj plaži u Hrvatskoj dive se i svjetski mediji

saharun
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/24
14.08.2014.
u 09:09

Jedna od najljepših plaža u Hrvatskoj, ali i na svijetu, nalazi se u zadarskom arhipelagu...

Jedna od najljepših plaža u Hrvatskoj, ali i na svijetu, nalazi se u zadarskom arhipelagu. Pedesetak kilometara Dugog otoka najljepših su pedesetak kilometara arhipelaga, o čemu svjedoče i brojni turisti koji osvježenje traže na njegovim brojnim plažama, od kojih je najimpresivniji Sakarun.

Tirkizno, čisto more i pješčana plaža sve su što treba za savršen odmor. Ovaj krajolik pravi je raj za sve ljubitelje ljetnih radosti, ali i za one kojima treba odmor za tijelo i dušu.

Foto: Filip Brala/PIXSELL

>>Ovo je 10 najljepših plaža na hrvatskom Jadranu!

>>Možete li vjerovati da se ovaj morski raj nalazi u Hrvatskoj?

>>VIDEO Ova je hrvatska plaža druga najljepša na svijetu!

Ključne riječi

Komentara 29

CO
coolman
10:01 14.08.2014.

Neinventivne fotografije koje uopće ne dočaravaju jedinstvenost Sakaruna! Ovakve fotografije možete snimiti na bilo kojoj plaži u HR

VN
vnov
10:41 14.08.2014.

Pučkoškolci bi bolje fotografirali "rajsku plažu",diletant od fotografa nju je samo uništio,probudite se vi u VL!!!!!!

Avatar Glina74
Glina74
10:39 14.08.2014.

coolman imaš pravo ove slike je netko delao ko nema pojma kako se slika i prezentira nešto što je ljepo i slikano je sa nekakovim mobitelom ili ne kakovi amater koji nema pojma sramota za večernji da ovakove slike objavljujevljuje i to jedno od najljepših plaža kod nas jer sa ovima slikamo ne možemo ni Albaniji konkurirati što ti vrijedi nešto imati ako ne znaš postaviti i prodati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije