Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto ne?

Tiktokerica pokazala novi način serviranja umaka: "Nabavite si i vi svoju fontanu!"

TikTok/@emshelx
02.12.2022.
u 15:30

Prelijte svoju pečenku ili umočite jorkširski puding i zahvalite mi kasnije! P.S. Fontana se ne prodaje, piše ona.

Jedna je žena nedavno na TikToku pokazala svoj neobičan način posluživanja umaka, u fontani; a mnoge je oduševila ideja mlaza tekućine u koji možete jednostavno umočiti zalogaj.

Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad?

1/6

Na računu @emshelx je pokazala kako s fontanom uživa u jorkširskom pudingu umočenim u umak i prikupila više od 700.000 pregleda i brojne komentare.

"Prelijte svoju pečenku ili umočite jorkširski puding i zahvalite mi kasnije! P.S. Fontana se ne prodaje", piše ona jer iako je u snimci prikazana kao reklama, na žalost nekih nije na prodaju. To ipak brojne ljubitelje umaka nije spriječilo da se nadahnu ovom idejom, a mnogi sad očajnički žele doma imati vlastitu fontanu.

"Fontana umaka! Život se upravo promijenio", piše jedna korisnica.

@emshelx The ultimate Christmas food has arrived, Bisto Pigs In Blankets Gravy!!! Pour over your roast dinner, or dunk your Yorkshire puddings in and thank me later! Ad - fountain not for sale #ChristmasSnacks #ChristmasFood #christmascountdown #christmassnacks #christmasdinner #gravy #roastdinner #roastdinners #yorkshirepudding #yorkshirepuddings #christmasdinner #christmasfoodideas #christmasfoodshop #christmasfood2022 ♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

"Gdje se može kupiti?", pita druga.

"To nije želja, to je potreba", dodao je jedan korisnik.

Tiktokerica u komentarima savjetuje i da se umak od pečenja poslužuje i narednih dana, jer uz njega, tvrdi, ide sve pa ga preporučuje s rižom ili hamburgerima, prenosi Mirror.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije