Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Tiktokerica pokazala kako napraviti savršene 'francuske' pletenice: 'Gotovi ste za pet minuta'

25.07.2022.
u 15:30

Prvi korak je, kaže, podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova.

Pletenice nikad nisu bile popularnije nego ovog ljeta, pa ako želite nositi kakve nosi Kim Kardashian ali ne znate kako ih isplesti od korijena do krajeva, jedna je TikTok korisnica podijelila svoj briljantni trik.

- Djevojke, ako ne znate kako isplesti francusku pletenicu i kosa vam je u lošem stanju, ovako, napravite ovu frizuru jer je odlična - napisala je Harmony Miller iz Londona.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Prvi korak je, kaže, podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova.

Zatim uzima pola svoje kose i skupite u rep kako vam ne bi smetala, a s druge raspuštene polovine izdvojite dva pramena iste veličine s prednje strane glave i uvrnite ih jedan preko drugoga, pa svakom dodajte i treći, tanji pramen, ali bez stvarnog pletenja.

Nakon što tako stignete do dna tjemena, kaže Harmony, možete podijeliti kosu na tri dijela i početi plesti.

@harmonymillerx Ignore my double chin 💀😂! But girls try this !! #fyp #plaittutorial #hairstyles #trythis #GARNIERMASKMOMENT #foryoupage ♬ original sound - 𝐇𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐲 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫

Ona inače donji dio pletenice veže trakom za kosu i koristi nekoliko ukosnica kako bi kosa ostala na mjestu, a njen je video pogledalo gotovo pola milijuna korisnika.

- Brzo, jednostavno i slatko - napisala je, a mnoge su korisnice jedva čekale da isprobaju.

- Ovo mi je promijenilo život, hvala ti! - napisala je jedna.

- Tako mi je drago što sam naišla na tvoj video! - dodala je druga, no neke su djevojke komentirale da im je 'tlaka svaki put petenici dodavati po mali pramen kose pa su odustale od ovog načina i potražile jednostavniji, prenosi The Sun.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije