Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da bude hrskaviji

TikToker tvrdi da je ovo jedini dobar način za peći krumpir u kori: Kroz njega probodite žlicu!

Official Right Guys Reviews®
26.11.2021.
u 14:30

Krumpir je korisnik pekao uz još jedan da pokaže kako se koji ispekao, a nakon nekoliko je minuta onaj sa žlicom zaista bio bolje pečen od onog bez.

Pečeni krumpir u kori je savršen prilog za brze i ukusne večere, no neki korisnici TikToka tvrde da ste ga; ako do sad za njegovu pripremu niste koristili žlicu; spremali pogrešno.

Prema TikTok korisniku Official Right Guys Reviews, jedini je način da dobijete savršen krumpir taj da kroz njega prije stavljanja u pećnicu, po sredini probodete metalnu čajnu žličicu što je i sam demonstrirao u svom video.

@rightguysreview

Reply to @stac3783 ##potato ##foods ##foodhack ##food ##hack ##foodie ##part2 ##cook ##bake ##factorcap ##cookinghack ##cooking ##fyp ##foryou ##foryoupage ##hacks

♬ original sound - Official Right Guys Reviews®

Krumpir je naime pekao uz još jedan da pokaže kako se koji ispekao, a nakon nekoliko je minuta onaj sa žlicom zaista bio bolje pečen od onog bez, prenosi The Sun.

Bio je mekan u sredini i hrskav izvana; dok je drugi bio toliko tvrd da je kroz njega bilo teško provući i nož.

@rightguysreview

Some eggcellent hacks ##egg ##egghack ##eggcellent ##hack ##foodhack ##viral ##fyp ##foryou ##foryoupage ##rightguysreview

♬ original sound - Official Right Guys Reviews®

Na svom profilu ovaj korisnik često objavljuje slične kulinarske trikove i savjete, a u drugom je videu podijelio trik za kuhanje jaja u aluminijskoj foliji: nju je naime postavio iznad šalice nad kojom je razbio jaje koje je cijelo završilo u vrećici.

Nakon toga je vrećicu zavezao, pa jaje tako stavio kuhati, a mnoge je njegove pratitelje oduševila i ta kulinarska metoda.

Možete li pogoditi o kojim se plodovima radi? Evo kako voće i orašasti plodovi izgledaju dok su nezreli

1/8

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije