Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Tiktoker otkrio metodu zatvaranja vrećice čipsa: Ovako će uvijek ostati hrskav

Metoda je jako jednostavna, a mnogi su potvrdili da čips zaista uvijek ostane hrskav kao kada tek otvorite vrećicu.
09. listopada 2020. u 11:30 1 komentara 1087 prikaza
Foto: Shutterstock

Svima je poznata situacija kada otvore vrećicu čipsa, ali ga ne mogu pojesti do kraja, pa ga pospreme natrag u kuhinjski element. Već nakon dan, dva čips je izgubio svoju svježinu i hrskavost. 

Rješenje ima jedan TikToker, Paulio iz Melbournea. Na svom profilu podijelio je video u kojem je pokazao kako zatvoriti vrećicu čipsa i sačuvati hrskavost.

Preklopio je lijevi i desni kut prema dolje, a zatim je zarolao ostatak vrećice preko tog dijela, prenosi Mirror.

Kako biste lakše razumjeli metodu, pogledajte u videu što točno radi:

@paulosf16

Seal your chips in 3 easy steps! ##RoseGoldFaceBrush ##MyArt ##fyp ##lifehacks

♬ original sound - Paulio from Melbourne

Neki ljudi u komentarima su napisali da se koriste ovom metodom već duže vrijeme i da je zaista odlična, a oni koji su ju tek sad otkrili su oduševljeni. "Ne trebam kupovati plastične posudice za grickalice više!", napisala je jedna osoba.

Ovo je točan razlog zašto su vrećice čipsa uvijek pune do pola:

1 / 4
Vrećica čipsa
Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Vrijedi isprobati Tiktokerica pokazala neobičnu metodu jedenja burgera: Ovako ćete maksimalno uživati u svim okusima
VELIKA TUGA
Preminuo Damir iz ŽNV: Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac
Konzum
NOVO NORMALNO
Mijenjanje navika? Kako je nemoguće postalo moguće
  • zvezdomor:

    Da sam to znao moj čips koji sam kupio 1978. ostao bi hrskav...