Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična metoda

TikTok oduševljen s trikom za pranje bijelog rublja: S octom i sodom bikarbonom

TikTok/ carolina.mccauley
20.02.2021.
u 07:00

Provjerite prvo je li bubanj veš mašine čist, pa u njega ispite pola šalice sode bikarbone, a u odjeljak za deterdžent ulijte malo bijelog octa da ga perilica ispustu u ciklusu ispiranja.

TikTok korisnica Carolina McCauley iz Pertha, Australija često na društvenim mrežama dijeli jednostavne i učinkovite savjete za vođenje kućanstva, a nedavno je podijelila i savjet za pranje bijelog veša bez kemikalija.

Kraj svog videa McCaule piše kako nikad u pranju ne koristi kemikalije poput izbjeljivača rublja, već se uz kvalitetan deterdžent oslanja na sodu bikarbonu i bijeli, odnosno alkoholni ocat.

@carolina.mccauley

🧺 Laundry Hack - how to get your white clothes whiter 🕊#laundryhacks #alwayslearning #homehacks #cleantok #cleaninghacks

♬ Scream & Shout - will.i.am

Da bi što dulje ostalo bijelo, dodaje ona, rublju pomaže i sušenje vani na suncu, a sa spomenutim sastojcima ona pere svu svjetliju odjeću, od sportske opreme do platni i ručnika.

Prolaz od Sopota do Središća bio je kao u hororu. I dugo su ga kumeki delali, ali sad bliješti

1/9

- Provjerite prvo je li bubanj veš mašine čist, pa prije nego stavite prljavu odjeću u njega ispite pola šalice sode bikarbone - kaže ona, a u ladicu za deterdžent ulijte i malo bijelog octa, po mogućnosti da ga perilica ispusti u ciklusu ispiranja.

- Perite svijetlu odjeću na najvišoj temperaturi - dodje McCauley, a kad god možete sušite je na suncu.

Ovaj je jednostavni savjet za bijelu odjeću oduševio njene pratitelje na TikToku pa su ga mnogi odmah i sami isprobali i uvjerili se da izbjeljivač u pranju nije uopće potreban, prenosi The Sun.

Pogledajte kao se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

 

 

Komentara 1

GO
goriodgorijeg
17:37 20.02.2021.

Lijene žene otkrivaju toplu vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije