Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!

Olakšajte si guljenje krumpira ovim jednostavnim trikom – treba vam samo jedna vilica

Shutterstock
16.02.2021.
u 07:00

Kako se ne biste porezali dok gulite krumpire, isprobajte ovaj trik.

Guljenje krumpira nije najomiljeniji posao u kuhinji. Osim što oduzima dosta vremena, nerijetko se možete porezati jer je nespretno držati ih jednom rukom, a drugom guliti. Upravo zato Larissa, korisnica TikToka, odlučila je podijeliti trik koji će olakšati ovaj posao.

Kako biste proces guljenja odradili spretnije, bez puno prljanja ruku i ozljeda, nabodite krumpir na vilicu. Tako ga možete jednom rukom pravilnije držati, a drugom guliti, prenosi Mirror.

Pogledajte video:

Video je pogledan više od 2,3 milijuna puta, a mnogi su u komentarima pisali kako od sada više nikada neće guliti krumpire na neki drugi način, osim ovog.

Godinu dana jeo je samo krumpir: Rezultat je šokantan!

1/3

Komentara 6

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:04 16.02.2021.

Da je to znao Čobanković...

CR
crocro
13:38 16.02.2021.

Nema dana da nas ne učite kako oprati posudu, kako pravilno ispeći jaje, kako pravilno skuhati jaje, kako pravilno oguliti krupmir, kako očistiti luk, kako rezati lubenicu, kako obuvati čarape, kako prati kosu, kako se otuširati, kako pravilno sjediti na WC školjci i da ne nabrajam dalje. Nakon svega toga čovjek malo razmisli i zapita sam sebe:"Jesam li uopće dostojan živjeti kada niti osnovne stvari ne znam". Kako su ljudi uopće mogli živjeti dok internet nije postojao? Ja jednostavno ne znam kako su se tako mogli mučiti s kuhanjem i pečenjem jaja, guljenjem krupmira a pojma o pravilnosti nisu imali. Možda su jeli neoguljen krumpir i jaja u ljuskama. Jer tek kada je došao internet, onda smo shvatili da smo sve kroz povijest krivo radili. Čudo kako smo uopće preživjeli bez takvih znanja. Danas je po internet nauci nepristojno uzimati sa stola hranu koja ima kosti bez pomagala tj. viljuške i noža. I onda po nauci morate s viljuškom i nožem prčkati oko kosti pola sata za mrvicu mesa na jedan zub. Tako vam ubiju čar i volju za jedenjem mesa i primanje komadića s kosti u ruke. Zašto što je prirodno nije bonton i kosi se s pravilima jedenja zbog čega se nad vama za stolom svi zgražaju. Najveći vladari su za stolom jeli prstima sa svojom svitom a imali su iz čega i s čime jesti, ali kada se prstima primi onda je najslađe i najprirodnije. Danas bi vas se prglasili životinjom jer ne jedete po uputama s interneta i po tzv bontonu. Tako ćemo kao neznalice i umrijeti.

MO
montello
18:55 16.02.2021.

drugi put cu ovako ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije