Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Tijekom prve bračne noći suprug je izgovorio ime bivše, žena očajna traži savjet psihoterapeutkinje

shutterstock
01.04.2021.
u 21:45

"On se želi pretvarati kao da se ništa nije dogodilo, a ja to ne mogu."

Očajna žena obratila se za savjet psihoterapeutkinji Deidre nakon što je njezin suprug napravio pogrešku - na samom ulasku u brak.

Naime, vjenčali su se na Karibima i sve je prošlo odlično dok nisu legli u krevet. "Tijekom seksa je izgovorio ime bivše... Provela sam ostatak večeri zatvorena u kupaonici i plačući."

Psiholozi otkrili kako molitva utječe na pojedinca:

Iako se on ispričao puno puta i pokušao opravdati da je to ime prijateljice, stvari nisu baš sjajne. "Kada gledam fotografije s vjenčanja, sve mi se vraća, ne mogu prestati misliti na to." Naš je seksualni život prije toga bio odličan, a sada skoro ne postoji, kaže. "On se želi pretvarati kao da se ništa nije dogodilo, a ja to ne mogu." 

Deidre odgovara: "Kratki spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kad smo pod pritiskom, kao što je on sigurno bio na dan svog vjenčanja. Volite ga i on voli vas - to je sve što je važno. Kad god pomislite na tu situaciju, počnite razmišljati o lijepim stvarima s vjenčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno povežite kako biste vratili vatru u seks." 

Nevjerojatna scena: Trebao je poljubiti mladenku, a onda se pokraj njih pojavila ona...

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:15 02.04.2021.

Jos je voli

NE
nemanatrag
07:37 02.04.2021.

Zašto ovako mali naslov za ovu kapitalnu vijest!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije