Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'treba li je tjerati?'

Tata na formu: "Kćer (14) je sama bez našeg znanja obojila kosu, a sada ne želi takva u školu"

Ilustracija
pixabay
17.01.2023.
u 15:30

Griješim li što kćer šaljem takvu u školu, iako si je to sama napravila, bez našeg dopuštenja?, pitao je zabrinuti otac korisnike.

Iako će neki biti zadovoljni rezultatima, bojanje kose kod kuće uvijek je riskantno jer nešto uvijek može poći po zlu; posebno ako ti je tek 14 godina i doma u kupaonici ti asistira tvoja vršnjakinja.

Tako se nedavno na Redditu požalio otac jedne 14-godišnjakinja koji je napisao kako joj je dopustio da sama oboji kosu uz pomoć prijateljice, no sada se, kaže, grize jer je djevojci kosa ispala narančasta i zbog toga ne želi ići u školu...

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

Ilustracija
1/8

 "Moja je kći (14) je oduvijek bila prirodno plava, međutim zadnjih joj je mjeseci iz korijena počela rasti smeđa kosa. Zato nas je pitala može li se obojiti i dopustili smo joj, ali pod uvjetom da to napravi kako treba, kod frizera. Termin je rezerviran za 8. veljače, u jednom vrlo popularnom salonu koji je na dobrom glasu zbog čega se tako dugo čeka".

"Ipak, pristala je pričekati, no ovog je vikenda izašla sa svojom prijateljicom i kupila pribor za kućnu upotrebu, a kosu je ofarbala kod prijateljice bez pomoći ikog od odraslih. Zato je sad narančasta".

“Ponudili smo joj da kupimo smeđu ili crnu boju da pokrije narančastu do termina kod frizera, ali ona je vrisnula da je plavuša, a ne brineta, i od tada nije izašla iz sobe. Odbija ići u školu dok MI to ne popravimo", ispričao je tata.

Rekao joj je, nastavlja, da nemam magični štapić za popravljanje frizure, i da ima izbor potamniti kosu na tri tjedna ili se pomiriti s tim da je narančasta.

"Dakle, jesam li u krivu što ju šaljem takvu u školu iako je to sama napravila?", pitao je.

"Naravno da ne, a tvoja je kći s tim naučila važnu lekciju o zadovoljstvu: koja nije uvijek zadovoljavajuća", napisao je jedan korisnik.

"Bilo da se radi o farbanju, izbjeljivanju ili šišanju, skoro svaka je tinejdžerica prošla 'katastrofu' s kosom, to je kao dio odrastanja. Kupite šampon za korekciju boje i tretman za obnavljanje (npr. Olaplex ili K18), koji će pomoći da se to popravi", savjetovala je korisnica, a prenio Mirror.

 Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije