Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna priča

Žena ispričala: 'Rodila sam dok sam bila na zahodu! Morala sam hvatati kćer da ne upadne u vodu'

TikTok
17.01.2023.
u 13:30

Njezin video brzo je izazvao burnu reakciju na društvenim mrežama, a mnogi su ostali šokirani cijelom situacijom.

Jedna majka otkrila je nevjerojatnu situaciju kako je iznenada rodila svoje sedmo dijete i to dok je bila na zahodu. Ariel je otišla na TikTok kako bi podijelila video trenutka kada je dočekala svoju djevojčicu na svijet, nakon manje od sat vremena trudova, kako prenosi The Sun.

"Uhvatila sam svoju bebu od 4 kilograma iznad WC-a nakon 50-minutnog poroda samo sa svojim mužem", napisala je na vrhu na kojem se vidi njezino šokirano lice dok je njezin suprug snimao.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
@arielctyson Talk about the biggest shock of my life! Pregnant to delivering my own baby, to finding out it was our first girl. #arielctyson #arielandmichael #baby #laboranddelivery #pregnancy #mom #reaction #momdad #birth #parents #fyp ♬ original sound - ❦

"I tada smo otkrili da je to naša prva djevojčica nakon 6 dječaka. Pričamo o najvećem šoku u mom životu! Od trudnoće do samostalnog poroda do toga da saznam da je to naša prva djevojčica”, otkrila je.

Njezin video brzo je izazvao burnu reakciju na društvenim mrežama, a mnogi su ostali šokirani cijelom situacijom.

“Pala je u zahod?! Upravo sam trudna prvi put i sad se bojim otići na WC”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Mame koje same porode svoje bebe su različite vrste. Zaista, to je nevjerojatno."

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije