Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

T-Com i T-Mobile omiljeni su među čitateljima Reader’s Digesta

mobitel
Goran Stanzl/PIXSELL
12.11.2010.
u 17:55

U istraživanju o povjerenju pojedinim robnim markama sudjelovalo je 677 ispitanika

Prema istraživanju časopisa Reader’s Digest u Hrvatskoj, u kategoriji internetskog poslužitelja četvrti put zaredom pobjednik je T-Com, a u kategoriji mobilnog operatera prvo mjesto pripada T-Mobileu.

U istraživanju o povjerenju pojedinim robnim markama sudjelovalo je 677 ispitanika. Reader’s Digest 2001. godine pokrenuo je nagradu European Trusted Brands, a istraživanje se danas odvija u 18 europskih država te u njemu godišnje sudjeluje oko 32.000 ispitanika.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tajči4
09:06 13.11.2010.

nisam uopće izneneđena da je pobjednik T com odnosno T mobile,pa to su brandovi, poznati isto ko kraš domaćica, napolitanke, čokolade, bronhi,bajadere pa to su proizvodi poznati čitavom svijetu,uostalom neki dan sam komentirala da HT ima oko 80 posto kolača a ostalih desetak firmica raspodijele ostalih 20 posto i to je tak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije