Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo seks savjetniku

'Svoju sam djevojku upoznao dok sam još bio s bivšom, a sad se boji da ću i nju varati'

Shuttershock
09.11.2021.
u 20:00

Priče koje sami sebi pričamo o načinu na koji smo se upoznali su nam često jako bitne, napisao mu je Smith, a premda njihova priča nije najsretnija, nije, ističe, ni toliko neuobičajena.

Kad sam upoznao svoju novu djevojku, još sam bio u vezi s bivšom, ali sam bio nesretan i izbjegavao prekid, napisao je anonimni muškarac autoru, savjetniku i kolumnistu portala Metro, Rupertu Smithu.

Njegova je nova djevojka, kaže, to znala, ali sada ona postaje ljubomorna na prijateljicu kojoj je nedavno slao poruke, a s kojom nema ništa više.

- Priznala mi je da ju, zbog načina na koji smo se upoznali, brine da ću i nju varati, ali mislim da je to nepravedno - rekao je i objasnio kako je ona tada znala kakva je njegova situacija i nije joj smetalo, pa misli da ni sada ne bi trebala moralizirati.

Snimaju se novi nastavci 'Seks i grada' i pogledajte kako sad izgledaju Carrie, Miranda i Charlotte

1/5

- Priče koje sami sebi pričamo o načinu na koji smo se upoznali su nam često jako bitne- napisao mu je Smith, a premda njihova priča nije najsretnija, nije, ističe, ni toliko neuobičajena.

Ipak ne bi smio, poručio mu je, svoju sadašnju djevojku doživljavati kao 'nepoštenu' jer joj tada nije smetalo to što je druga, već bi trebao priznati da i njoj i njemu smeta što su svoju vezu počeli baš tako.

- Prvi je korak promijeniti ovo tumačenje da vam ona prigovara - rekao je, jer se očito osjeća zanemareno kad on šalje poruke svojoj prijateljici.

- Nitko od vas dvoje nije siguran može li vjerovati ovom drugom, što uopće znači biti vjeran i varati, te što jedan od drugog očekujete - kaže Smith i savjetuje mu da sa svojom djevojkom prvo riješi ta pitanja, pa će lakše jedan drugome prestati zamjerati i manje se bojati da će netko varati.

- I zapamtite, u svakoj je priči najvažnije kako ona završava, ne kako je počela! - dodao je.

Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su ih šokirali

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:58 10.11.2021.

sklon je varanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije