Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u vezi

'Sviđa mi se moja nova cura, ali me brine što je spavala s više od deset muškaraca'

Getty Images
08.11.2019.
u 20:30

Pronašao je ženu koja mu se stvarno sviđa, ali ne može prijeći preko njezine prošlosti

Zajedno su tek nekoliko mjeseci, a smeta mu što je prije njega spavala s više od deset drugih muškaraca. Voli je, ali misli kako se ne može mjeriti s njezinim iskustvom. Za savjet je odlučio pitati stručnjakinju Deidre za veze s portala The Sun

Foto: Getty Images

"Zajedno smo tri mjeseca. Izgleda odlično, draga je i sviđam joj se. Ja ima 39 godina, ali uvijek sam bio sramežljiv prema ženama. Ovo mi je prva veza, nakon one u srednjoj školi." 

Njegova cura je imala nekoliko partnera s kojima je bila samo jednu noć, a imala je i prijatelje s povlasticama, a ima iskustva i sa seksom u troje. 

"Brine me jer ne znam znači li ovo sve da je ona laka? Mislim da se ne mogu mjeriti s njezinim prijašnjim ljubavnicima. Volim ovu curu, a to me uništava." 

Deidre mu je odgovorila: "Niste bili u njezinom životu kada ste bili s drugim muškarcima. Brine o vama i njezina prošlost ju je učinila osobom koju sada volite. Problem je vaša nesigurnost, a ne njezina prošlost. Recite joj da želite čuti koliko joj značite."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar mrkyyy
mrkyyy
23:51 08.11.2019.

10? cura je praktički nevina...

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
21:10 08.11.2019.

"...'Sviđa mi se moja nova cura, ali me brine što je spavala s više od deset muškaraca'..."___...🎶...jer ja sam, sa mo je dan u nizuuu...🎶...

MM
Marljivi mrav
21:53 08.11.2019.

Računaj tih više od deset barem puta tri. A kod muških podjeli broj sa tri! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije