Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju

'Žena me vara s bivšim dečkom, ali ja je i dalje volim i želim da živimo zajedno'

Getty Images
06.11.2019.
u 19:05

Ona ima 28 godina, a on 29. Iako ga vara već tri mjeseca, on je jednostavno ne želi pustiti iz svojeg života

Njegova ga žena vara, ali i dalje žive zajedno. On je voli, ali ona se planira odseliti kada zaradi dovoljno novaca. Za savjet je pitao stručnjakinju s portala The Sun, Deidre.

Foto: Thinkstock

Ne zna kako bi joj rekao što osjeća, ali zna da je voli i zato joj sve dopušta. "Kaže kako je naš brak gotov, ali ona želi da zajedno živimo sve dok ne skupi dovoljno novaca da se odseli." 

Prije tri mjeseca počela ga je varati sa svojim bivšim dečkom, a sada spavaju odvojeno i ona želi da budu samo prijatelji.

"Volim je i mrzim u isto vrijeme. Kako mogu sjediti pored nje i gledati je kako ima drugi život i ne poštuje moje osjećaje?" 

Deidre mu je savjetovala: "Žena vas iskorištava, a vi zavrjeđujete puno bolje. Recite joj to, a ako želi otići, pustite je. Nerazumno je što očekuje da ćete pričati o njezinoj ljubavnoj situaciji. Ako počne pričati, ustanite i napustite sobu."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije