Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNA MLADOST

Sve više muškaraca odlazi estetskom kirurgu

botoks
Arhiva Večernjeg lista
09.01.2010.
u 14:11

Prošla su vremena kada su samo žene estetskom kirurgijom pokušavale sakriti svoje godine. Vječna mladost sve više mami i suprotan spol. Predviđa se još veći procvat estetske kirurgije.

Predviđanja da će muškarci uskoro početi paziti na izgled jednako kao i žene sve se više pokazuju točnima. Najnovija su istraživanja tako pokazala kako je na kirurškom stolu svake pete kozmetičke operacije, vjerovali ili ne – muškarac.

Čini se da su pripadnici muškog spola prepoznali kako je na konkurentnom poslovnom tržištu izgled od sve veće važnosti do te granice da su spremni oponašati žene te pomoć zatražiti kod plastičnih kirurga kako bi usporili proces starenja.

Među onima koji su to javno priznali je i televizijski producent Simon Cowell koji je među ostalim izjavio i kako je trendu "botoksiranja" podlegla većina muškaraca koje poznaje.

- Priznajem da sam stavljao botoks, ali nisam opsjednut time. No, isto tako mogu reći kako je apsolutno svaki tip kojeg poznajem barem jednom napravio to isto - ustvrdio je jedan od sudaca X Factora Cowell.

Botoksu se tako podvrgnuo i slavni Britanac Chef Gordon Ramsay, bliski Cowellov prijatelj.

- Simon je za sve kriv. Bili smo na ručku kad mi je počeo bockati bradu uz izjave tipa "prijatelju, vrijeme je da napraviš nešto s ovime'. Prvi put u životu osjetio sam se iskompleksirano pa sam otišao na botoks. I nitko nije niti primijetio - pohvalio se Ramsay.

Potvrđuju to i brojke koje je objavio britanski lanac estetske kirurgije Harley Medical Group. Naime, u protekloj je godini zabilježen kontinuirani porast muških pacijenata tretiranih botoksom. Dovoljno da ekonomisti zaključe kako će u najmanje idućih pet godina i dalje rasti tržište estetske kirurgije.

Komentara 8

Avatar kos
kos
12:59 10.01.2010.

PRDERI MATRER VAM JE...................

KR
krenica
14:55 09.01.2010.

Ma dajte više prestanite o ovom izobličenom i gadnom stvorenju.Samo da poviri u moj kafić dobio bi po onoj prasećpj šunjci.

OB
-obrisani-
03:31 10.01.2010.

Da. Muskarci se sve vise feminiziraju odnosno prestaju biti muskarci. Pederi su momentalno prilicno u modi, a i impotencija je u porastu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije