Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadit će vas

Sve što niste znalo o seks igračkama: Najpopularniji su vibratori, a '50 nijansi sive' promijenio je sve

shutterstock
22.09.2020.
u 20:20

U jednoj američkoj državi zabranjena je prodaja nekih seks igračaka.

Prva seks igračka nastala je još prije 30 000 godina, a kasnije je pronađena u jednoj spilji u Njemačkoj. Napredovanjem tehnologije napravio se i prvi električni vibrator, a za njega je zaslužan dr. Joseph Mortimer Granville. Namjena je bila opuštanje mišića, a za rukovanje je bilo potrebno dvoje ljudi jer je bio težak čak 18 kilograma!

Kako prenosi BuzzFeed, gotovo 44 posto žena u dobi od 18 do 60 godina barem je jednom u životu koristilo seks igračke, a podatak koji iznenađuje je da ih dvostruko više koriste žene u braku od onih koje su slobodne. Oko 25 posto njih radilo je to s partnerom.

Šokirao se što je na plaži pronašao omotano folijom, u galeriji pogledajte fotografije:

1/1

Najskuplji vibrator napravljen je od bijelog zlata, optočen je sa 117 dijamanata, a njegova je vrijednost oko 313 tisuća kuna. Inače, bilo kakvu vrstu vibratora zabranjeno je prodavati u državi Alabami.

U drugim državama porasla je prodaja seks igračaka za čak 50 posto nakon što se pojavila knjiga '50 nijansi sive', a najpopularnije su vibratori, prsteni za penis i gumene vagine. 

Djevojke testiraju svoje partnere jednom rečenicom, a njihove reakcije su genijalne!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije