Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručili joj 'hejteri'

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Instagram/@skap_xx
01.07.2022.
u 11:30

U jednom od komentara je pisalo da ne bi trebala biti ponosna na ovo i da djeluje kao da je sluga svome mužu, a u drugom je jedna korisnica napisala da nikada nije pakirala ručak svome mužu za posao jer mu nije majka

Sonali Arora (26) počela je prije nekoliko mjeseci na Tik Toku redovito dijeliti videozapise obroka koje priprema svom mužu Nipunu. Pokazujući pažljivo pakirane kutije za ručak i poslastice koje također radi sama pa je, zbog svojih domišljatih recepata i truda koji ulaže, očekivala online pročitati pozitivne reakcije; no gotovo su svi komentari bili negativni i malo se pričalo o njenom kulinarskom umijeću;  'na tapeti' se umjesto toga našao njen brak pa su joj neki poručili da se ponaša kao 'kućanica iz 50-ih', a drugi da je 'sramota za feminizam', piše Metro.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

U jednom od komentara je tako pisalo da ne bi trebala na sve to biti ponosna i da se čini kao da je svome mužu sluga, a u drugom je jedna korisnica napisala da svom mužu 'nikada nije pakirala ručak za posao - jer mu nije ona mama'... 

- Ako mi ne govore to, onda napadaju moga muža i pišu da je kao dvogodišnjak, da je ženomrzac i da sam ja ostala u 1950-ima. Nisam ni shvatila u čemu je problem i što im smeta, no grozno mi je što njega vrijeđaju - rekla je Sonali.

Također, objasnila je i da ona ima posao, a da sa svojim mužem kućanske poslove dijeli po pola , no ona radi od kuće pa mu je odlučila pripremati i pakirati ručak za posao. Tvrdi da su stereotipi koje je dobila u komentarima netočni i nepravedni. 

@sonali.arora_xx A day filled with cheeky food, but you have to treat yo self and your soul also ❤️❤️ #cookingformyhusband #dinnerideas #quickrecipes #easyrecipe #foodtok #whatieatinaday #burger #breakfast #wifegoals #wifelife #husbandwife #couplegoals #love #cooking ♬ Aesthetic - Tollan Kim

- Moj muž je osoba koja me uvijek podržava i apsolutno poštuje žene. Dijelimo baš sve kućanske poslove, a nakon mog kuhanja on često očisti suđe. Također, on je zadužen za čišćenje kupaonice i usisavanje podova. Najmanje što mogu napraviti je kuhati za njega što god poželi - nastavila je. 

Kako kaže, kuhanje za njega je njen način izražavanja ljubavi i to ju usrećuje pa ne planira prestati zbog negativnih komentara na društvenim mrežama. Poticaj za daljnje objavljivanje ideja za obroke su joj dali i ljubitelji hrane koji ju prate i često hvale, a ona je, ističe, sretna kad nekome pomogne da smisli obrok za svoju obitelj.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Númenor
Númenor
13:00 01.07.2022.

Feminizam je sramota za ljudsku vrstu.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
13:01 01.07.2022.

LOL. Pa fala Bogu da je "sramota za feminizam". Normalni ljudi ne žele imati posla s feminizmom.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
13:03 01.07.2022.

Ništa ne kaže feminizam kao izljevi mržnje i napadi na ženu koja je slobodno odlučila kako hoće živjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije