Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO PRVO VIDITE?

Zanimljiva optička iluzija otkriva osobinu koja vam šteti u odnosima

Your Tango
01.07.2022.
u 07:00

Lubanja, prikaza s kapuljačom ili oštrice?

Ono što prvo primijetite na slici otkrit će koja vam vaša introvertna osobina šteti u odnosima s bližnjima. Zanimljiva fotografija skriva odgovor o tome kojom osobinom najviše odbijate ljude od sebe, a sve što trebate učiniti je pogledati sliku i zapamtiti što ste prvo vidjeli, piše Your Tango

Foto: Your Tango

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Lubanja

Ako ste prvo vidjeli lubanju, vaša je tajna introvertna osobina potreba za dužim razdobljem mira i tišine. Volite užurbanost svakodnevnog života ali trebate barem sat vremena tišine dnevno ako planirate imati dovoljno snage za obaviti ostale stvari taj dan. To nije zato što se ne možete koncentrirati, već zato što vam takvi trenutci pomažu da 'napunite baterije'. Svakako izrazite svoje potrebe partneru jer ćete tako smanjiti napetost.

Prikaza s kapuljačom

Ako je prvo što ste vidjeli prikazu s kapuljačom, izvrstan ste partner i svi vole kad se pojavite na zabavama, no također ste i zatvoreni, čak i prema svom partneru. Poštivanje vaše privatnosti je ključno za vas, iako biste mogli biti previše oprezni da to priznate, iz straha da bi to moglo odgurnuti potencijalnog partnera. Pokušajte se malo otvoriti i podijeliti s drugima kako se osjećate i što vas muči.

 Oštrice

Ako ste prvo vidjeli oštrice, vaša introvertna osobina je što ne znate odbiti druge ljude iz straha da ih ne povrijedite. Slobodne dane obično provodite u interakciji s prijateljima i u odlasku na razne avanture, iako to možda i nije ono što vi želite, ali nećete ništa reći pa na kraju ni ne uživate u svom slobodnom vremenu. Nemojte osjećati potrebu da morate prihvatiti poziv ili se opravdavati kada odbijete. Ljudi koji vas vole neće se naljutiti na vas ako odlučite uzeti malo vremena za sebe i ne sudjelovati u nekim aktivnostima.

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"  

 

Komentara 1

ZD
zdravljak
08:12 01.07.2022.

Prvo sam vidio monitor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije