Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Supruga ga potiče na aferu s njezinom najboljom prijateljicom, ali on nije siguran

shutterstock
14.06.2020.
u 21:00

Njegova supruga četiri godine ga je varala s kolegom na poslu, a seks nisu imali gotovo deset godina. Kada ju je napokon pitao za to, ona mu je predložila svoju neobičnu ideju.

Jedan muškarac obratio se stručnjakinji za odnose The Guradiana, Annalisi Barbieri, s problemom u svojem braku. Njegova supruga rekla mu je da će ga ostaviti za nekoliko godina, a onda mu je još ponudila da započne aferu s njezinom najboljom prijateljicom.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

- Supruga i ja u braku smo gotovo 20 godina, a imamo i troje djece. Prije deset godina moja supruga postala je nezainteresirana za seks i jako se udaljila od mene. Prije četiri godine saznao sam da je imala aferu s kolegom s posla, ali ju je prekinula jer je izabrala našu vezu. Nedavno mi je otkrila da više nije zaljubljena u mene, voli me kao člana obitelji, oca i prijatelja, ali ne kao supruga. Priznala je da je razmišljala da me ostavi kada djeca odrastu. Mislim da je jako okrutno od nje što mi je rekla da će me ostaviti, ali i dalje živi sa mnom, vjerojatno iz ekonomskih razloga - rekao je.

- Sve sam joj priznao i otvoreno rekao. I dalje je volim i zaljubljen sam u nju, ali njezino ponašanje me povrijedilo. Ona mi je savjetovala da započnem aferu s njezinom najboljom prijateljicom, jer bi mi bili savršeni par, kako sama kaže. Znam da nam brak neće opstati, ali ne znam što da mislim o situaciji s Anitom. Ona je predivna žena i znam je dugo koliko i svoju suprugu. No nikad nisam razmišljao na romantičan način. Je li pametno pričati s njom o tome - pita se gospodin.

Annalisa mu je odgovorila: -Ne, ovo nije pitanje koje trebate postavljati. Umjesto toga, biste trebali upitati sami sebe što želite, pogotovo nakon što se supruga prema vama ponijela na taj način. Supruga vam je rekla da vas poštuje, ali ovo je zapravo jako psihički nasilna veza, samo zamislite kako bi bilo da su zamijenjene uloge. Jedino što je sada važno su vaša djeca te kako ćete završiti vaš odnos bez da povrijedite ikoga. Ovo nije problem koji se pojavio nedavno, ovo je problem koji postoji u vašem braku već dugi niz godina. Vaša supruga vas želi isprovocirati. Kaže vam da će vas ostaviti, ali vam je pronašla ‘savršenu’ partnericu. Nemojte pričati s njezinom prijateljicom, već donesite svoju odluku i okončajte vaše odnose. Jednog dana sigurno ćete pronaći pravu partnericu.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije