Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila žena na Redditu

Suprug joj se s prijateljem okladio da će godinu dana pričati kao malo dijete: 'Pukla sam i ostavila ga!'

Shutterstock
11.03.2022.
u 13:29

- Isprva je bilo smiješno, ali je brzo postalo grozno iritantno i neugodno - ispričala je, a iz privatnosti njihova četiri zida, kaže, tako je počeo govoriti i vani u društvu.

Jedna je žena nedavno na Redditu podijelila kako je napustila muža jer se s prijateljem okladio da će cijelu godinu pričati kao - malo dijete.

Objasnila je da zna da “svi prolazimo kroz neke faze i steknemo i neke glupe navike, a ponekad samo trebamo da nam netko to kaže".

5 razloga zašto žene traže razvod: I nije riječ samo o varanju

1/5

- Posljednjih godinu dana moj je muž tako imao naviku da priča kao beba. Isprva je bilo smiješno, ali je brzo postalo grozno iritantno i neugodno - ispričala je, a iz privatnosti njihova četiri zida, kaže, tako je počeo govoriti i vani u društvu.

- Neposredno prije izbijanja pandemije bili smo u restoranu s nekim prijateljima a on je i s konobarom tako pričao što je bilo krajnje neugodno. Izašli bismo s prijateljima, a on bi došao i rekao mi "beba hoće još piva!" - ispričala je, što je njoj postalo nepodnošljivo.

U šopingu je, dodaje, kao dijete tražio sladoled i skakao gore-dolje vičući "hoće sladojed!"

Kako to nije prestajalo počela je, kaže, ozbiljno brinuti je li razlog njegovog ponašanja neki poremećaj ili bolest; kao na primjer tumor na mozgu...

- Prvo sam ga pitala razumije li zašto sam uznemirena i zamolila ,da mi pojasni radi li to namjerno ili trebamo potražiti liječničku pomoć, a to ga je uplašilo pa je napokon priznao da je razlog - oklada s prijateljem, te da tako ne priča samo na poslu jer su oboje svjesni da ga ne bi dugo zadržao pa je prema dogovoru posao iznimka.

 - Svjesno je odlučio ugroziti svoj brak. Za koju nagradu? Za okladu? - pitala se i dodala da ga je nakon mnogo svađa i suza, odlučila napustiti i preseliti kod svoje sestre na neko vrijeme.

- Nadam se da je bilo vrijedno toga - zaključila je, prenosi 22 worlds.

Kako bi se smirila pri slijetanju aviona žena je zapalila cigaretu: Putnici u šoku!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:57 11.03.2022.

Nek ostane dijete kad voli pricat ko dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije