Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život joj se preokrenuo naglavačke

Suprug joj je nakon nekoliko godina braka postao ‘brat’: ‘Živimo s mojim novim dečkom i sretni smo’

TikTok
23.01.2024.
u 13:30

Njezin bivši suprug i novi dečko jako se dobro slažu

Dok većina ljudi pretpostavlja 'u dobru i zlu' znači povremenu svađu ili teška vremena, jedna je žena održala svoju zakletvu unatoč srcedrapajućem preokretu događaja. Naime, Kris je imala 16 godina kada se zaljubila u svog supruga Brandona, a od trenutka kada su se upoznali bili su gotovo nerazdvojni.

Unatoč tome što je bila tako mlada, opisala je svoju prvu ljubav kao "jedinu za vijeke vjekova", a odani par dijelio je rukom pisane bilješke, CD-e s omiljenom glazbom i koliko god su mogli, bili su zajedno, piše The Sun.

@followmetothemouse There is no way to share our story in a minute. There were years of heartbreak and struggle that are a part of our story. But this is a quick clip of the last 15 years💚 #tbisurvivor #storytime #storytelling #caregiversoftiktok #tbiwife ♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound

Nije prošlo dugo prije nego što su se i vjenčali, a par je izmijenio zavjete u kolovozu 2006. Međutim, samo dvije godine kasnije, tada 24-godišnja Kris primila je groznu vijest da je njezin voljeni suprug Brandon sudjelovao u velikoj prometnoj nesreći

Iako je Brandon preživio, ostao je u komi dva mjeseca i proveo je mjesece na fizikalnoj terapiji nakon što je dobio tešku traumatsku ozljedu mozga. Sada vezan za invalidska kolica, bori se s osnovnim kretanjem, komunikacijom, gubitkom pamćenja i potrebna mu je danonoćna njega. Razumljivo, odnos para se s godinama promijenio iz romantičnih partnera u platonski odnos, a Brandon je Kris počeo od milja zvati svojom "malom sestrom". Kris je također doživljavala Brandona više kao svog "brata" nego kao muža.

VEZANI ČLANCI:

"Mislim da riječi 'brat i sestra' sada bolje definiraju naš odnos. Ali uvijek ću ga nositi u srcu", rekla je Kris. Unatoč promjeni statusa veze, Kris je bila uz Brandona i podržavala ga - ali uvijek je željela više. Dvije godine nakon Brandonove nesreće, Kris je objasnila da želi nastaviti dalje. U videu na TikToku prisjetila se: “Nakon dvije godine tugovanja i slomljenog srca, donijela sam bolnu odluku da nastavim dalje. Čeznula sam za obitelji, djecom, partnerom, ali znala sam da ću uvijek voljeti Brandona i željela sam poštovati svoje zavjete da ću ga voljeti tijekom bolesti i zdravlja."

Kris i Brandon više nisu službeno bili u vezi, ali je ona ostala njegova njegovateljica i zakonska skrbnica. Kris je 2014. upoznala Jamesa na internetu. U početku je bila zabrinuta kako će potencijalni novi partner reagirati na njezinu situaciju s Brandonom, ali za samohranog oca Jamesa odluka je bila laka. "James je slušao moju priču i ništa mu nije smetalo. Iz nekog razloga, odlučio je da je to lijepa priča i da želi biti dio nje", dodala je. Muškarci su se sreli nedugo nakon toga, trojac je zajedno odlazio u crkvu, a James je uskočio da pomogne oko Brandonove njege. "U jednom trenutku sam ih ostavila same i otišla u kupaonicu, a kada sam se vratila, vidjela sam Jamesovu ruku kako nježno drži Brandona. U tom sam trenutku znala što nosi moja budućnost", rekla je Kris.

Nije poznato kada su se Kris i Brandon razveli, no Kris se udala za Jamesa, a njezin bivši suprug podržava par. James živi s Krisom i Brandonom, a on i Brandon razvili su sjajan odnos. 

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:44 24.01.2024.

cekaj kad pocnu svade i ljubomorija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije