Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

'Suprug i ja već 11 godina spavamo odvojeno, a seks nam je odličan!'

Mislim da se nakon dugog dana s djecom imalo roditelja budi u dva ujutro da bi skakali jedan po drugome, piše mama dvoje djece i svima poručuje kako 'ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore'
22. prosinca 2020. u 21:33 2 komentara 6286 prikaza
Foto: Shuttershock

Britanka Lauren Lodder već 11 godina spava odvojeno od svog supruga, a to paru, tvrdi, nije negativno utjecalo na seksualni život. Lodder kaže kako vjeruje da spavanjem u svojoj sobi zapravo pomaže svom braku, a krevet u kojem spava - ionako nikad ni nije voljela dijeliti. 

- Nikad nisam voljela spavati uz nekog - napisala je mama na svom Instagram profilu, jer ne voli da ju budi nečije disanje, micanje, izvlačenje pokrivača ili noćni odlasci u kupaonicu.

Zato prije spavanja poljubi i pomazi svog muža za laku noć i uputi se u svoju sobu. 

- Ne znam zašto se svi tome čude - kaže ona, i zašto se ponašaju kao da joj je brak u krizi kad to čuju.

Jer osobno je, tvrdi,sigurna da je to za njen brak dobra stvar: ako zbog ničeg drugog, onda jer nikad nije pospana i namrgođena pred mužem.

- Mislim da nakon dugog dana s djecom malo roditelja u krevetu baš skače jedan po drugome - dodaje ova mama dvoje djece i svima poručuje kako 'ne bi trebali braniti svoje bračne izbore i dogovore'. 

 | Autor : Shuttershock Foto: Shuttershock

S njenim su se postom mnogi složili pa je brzo sakupio pet tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare.

- Moj muž i ja isto spavamo odvojeni i tako već devet godina - odgovorila je jedna žena koja piše i kako je sigurno to razlog što se ona i suprug nikad ne svađaju.

Druga je napisala da su joj svi kojima je rekla za odvojeno spavanje govorili da je to dokaz da svog supruga ne voli i kako joj je drago što vidi da ima još parova koji se odluče na takav raspored spavanja, a vole se, prenosi Mirror.

Šokantne situacije koje su obilježile godinu: Ljubavnice na svadbi, golaći u prometu

1 / 5

- Jednostavno oboje volimo imati vlastiti prostor, a imamo i rutine koje je najbolje držati odvojeno. Imamo naravno, i kvalitetno vrijeme samo za nas - dodala je žena u komentarima.

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru...

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru

Pula: Djed Božićnjak provozao se kroz grad na motoru VIDEO: Saša Miljević / PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 19. prosinca 2020.
Štednja ULAGANJE U FINANCIJSKU PISMENOST MLADIH S koliko godina i na koji način s djecom razgovarati o financijama? VEČERNJI TV Adrović: Imamo nadu da će se obistiniti najave o brzom gospodarskom oporavku Paradoks romske nacionalne manjine Integracija Roma Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu
Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva