Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutio ju je

Suprug cijeloj obitelji poslao fotografiju supruge s poroda, ali nije pazio na jedan bitan detalj

TikTok/ wenfreed
31.10.2021.
u 07:00

"Mislila sam da se hvatate za glavu jer je poslao fotku dok ste još raščupani nakon poroda, ali ovo je puno bolje", napisala je jedna djevojka u komentarima.

TikTok korisnica @wenfreed podijelila je nedavno u svom kratkom videu kako je suprug svojoj obitelji poslao fotografije nje i bebe snimljene u rađaonici odmah nakon poroda.

On, naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata, nije ni primijetio da je njoj na fotkama bolnička haljina još oko struka, ispod čega je, naravno, gola. 

@wenfreed

Bless his heart. ##greenscreen ##QuickerPickerRapper ##Coming2America ##fyp ##momsoftiktok

♬ original sound - Amir Yass

Ovaj je video od nekoliko sekundi, kako prenosi Mirror, pregledan više od 715.000 puta.

"Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon poroda, ali ovo je puno bolje!" napisala je jedna djevojka, a druga je ženu pokušala utješiti riječima kako ''sad bar zna da je dio obitelji''.

"Ja bih svog muža ubila odmah", dodala je druga korisnica i potaknula još neke mame da podijele svoja iskustva.

"Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje kćeri koju su u tom trenutku doslovno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi!" napisala je jedna mama, a druga se ''pohvalila'' da je njen muž dijete slikao dok su ga vagali, ali isto tako nije ni skužio da se iza na fotki vidi i ona, još gola ispod struka i s prsima van, spremna za dojenje.

Mama koja je snimila video pobrinula se da se pogreška ne dogodi dvaput, pa je na TikToku objavila fotku s poroda na kojoj je sve intimno prekriveno – smajlićem.

Doktor i medicinska sestra zamiješali kartone trudnica pa napravili pobačaj ženi koja ga nije tražila

1/3
Ključne riječi

Komentara 5

SK
skupiduša
14:54 31.10.2021.

Same bedastoce sa tim naslikavanjima, nema više intime, sve je devalviralo, obična glupost je i što ti muževi prisustvuju porodu.

MO
montello
14:07 31.10.2021.

zeznuo se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije