Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Suprugova obitelj me mrzi: 'Na vjenčanje su nam došli odjeveni kao da idu na sprovod'

Mladenka kaže kako je 'i mislila da bi atmosfera na vjenčanju mogla biti pomalo toksična', ali ovo sigurno nije očekivala.
09. ožujka 2021. u 14:30 1 komentara 28128 prikaza
Foto: TikTok

Odabir odjeće za vjenčanje može biti težak, no svi znaju nekoliko nepisanih pravila poput onih o izbjegavanju bijele ili crne kombinacije.

Ipak, jedna se mladenka požalila na suprugovu obitelj koja je mladencima na dan vjenčanja odlučila poslati snažnu poruku - pojavivši se u odjeći za pogreb.

- Sve su žene odlučile nositi crne 'pogrebne' haljine na našem vjenčanju, a muškarci siva 'pogrebna' odijela - rekla je na TikTok-u, a pokazala je i kako je na taj dan izgledala uža obitelj mladoženje - i zaista, izgledaju kao da su voljenog člana obitelji došli ispratiti na posljednji počinak.

 | Autor : TikTok/pianograndad Foto: TikTok/pianograndad

Mladenka kaže kako je 'mislila da bi atmosfera na vjenčanju mogla biti pomalo toksična jer je suprugova obitelj baš i ne voli', ali ih je ipak zamolila da na njen posebni dan dođu odjeveni u zlatne tonove.

U napuštenoj Fukushimi spasio više od 70 mačaka i psa:

1 / 4
Sakae Kato

Njen je video skupio preko 350 000 lajkova, a pratitelji su uglavnom bili zaprepašteni modnim izričajem mladoženjine obitelji.

- Zašto su uopće došli ako vas ne podržavaju - pitao je jedan TikTok korisnik, a jedna je korisnica nedavno udanu ženu pokušala utješiti s činjenicom da suprugova rodbina 'barem nije došla u bijelom'.

 | Autor : TikTok/pianograndad Foto: TikTok/pianograndad

 - E super, sad ti na njihove sprovode možeš nositi blještavo bijelo - sarkastično je zaključila druga TikTok korisnica u komentarima, prenosi The Sun.

Procvjetalo je jedno od najljepših stabala u Zagrebu: Magnolija na Tomislavcu najavila je proljeće!

Pretjerano ili ne? Mladenka tražila da se djevojčici koja nosi cvijeće makne tijara - jer skreće pažnju s njezine vjenčanice Stvarno? Mladenka tražila goste na vjenčanju novac: ‘Nismo baš u dobroj situaciji pa odite na bankomat’ Optužio ju je za prevaru Iskradala se iz kuće da jede McDonald's jer je partner vegan, ali on je uvjeren da je bila s drugim
Sutra ekskluzivno čitajte
Nakon dana šutnje Škoro otkrio zašto je otišao i tko mu podmeće
Ivan Katanušić
Paraolimpijske igre
Priča paraolimpijca: „Ja se probudim sa svojom boli, pobijedim ju, a onda idem na teren pobijediti protivnika“
  • Ivan_K:

    ok, pogledo sam reklamni filmić tuka-toka na Sun linku - i nisam niš spornog vidio osim čuo preglasno drečanje glazbe i mumljanje nečeg nesuvislog. e to je toksično