Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Mladenka tražila goste na vjenčanju novac: ‘Nismo baš u dobroj situaciji pa odite na bankomat’

Mislili su da je potpuno uredu tražiti goste da plate njihovu zabavu.
04. ožujka 2021. u 13:30 1 komentara 2484 prikaza
Foto: Shutterstock

Organizirati vjenčanje nije baš jeftino, ali nitko neće goste moliti da umjesto poklona donesu novac. Dobro, možda ne baš nitko. Jedna mladenka iz Australije je besramno poručila gostima da ona i suprug 'ne stoje' dobro s novcima i zamolila da joj svatko da 100 australskih dolara (500 kuna) kako bi pokrili troškove. 

Da stvar bude još neugodnija, molbu su napisali u obliku poezije i gostima istu predali tek na kraju zabave, prenosi The Sun.

 | Autor : Facebbok Foto: Facebbok

Ne prodaju maglu, ali su blizu! Njihov zrak u boci stoji 530 kuna:

"Odite na bankomat", jedan je od stihova u pjesmi koja je podijeljena na Facebook profilu dizajnera pozivnica za vjenčanje. 

"Oh, vau. Uvijek sam se pitao koji je pristojan način za traženje novaca - znam da ovo nije", komentirala je jedna osoba dok su drugi rekli kako je ovaj potez mladenaca nedopustiv. "Ne bih se čudila da su imali bankomat na vjenčanju kako bi im ljudi odmah dali novce."

Vjenčanje u suzama: Mladenka koja umire od raka izrekla sudbonosno da

1 / 1
Pogledajte video Mladenka na dan vjenčanja pitala muža nesvakidašnje pitanje: 'Mogu li još jednom zagrliti bivšeg?' Brutalno? Mladenka na Redditu otkrila: 'Rekla sam sestri da mi ne može biti djeveruša - jer se previše udebljala' Želi da bude savršeno Mladenka postavila 37 pravila djeverušama i šokirala mnoge: "Ne smijete se udebljati prije vjenčanja"
Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice