Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Stručnjakinja otkrila kako se u četiri koraka riješiti mirisa kućnog ljubimca iz doma

Shutterstock
16.08.2022.
u 07:00

Prva stvar koju morate napraviti je očistiti svaku vodoravnu površinu u svojoj kući: lajsne, priključke za napajanje i prozorske trake

Zadnja stvar koju svaki vlasnik kućnog ljubimca želi, je da njegov dom počne mirisati na njegovu voljenu životinju. Srećom, stručnjakinja za čišćenje podijelila je rutinu u četiri koraka, kako bi osigurala da se to ne dogodi i da prostor ostane ugodan i svjež, piše The Sun.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima:

1/12

- Vaša kuća zapravo ne smrdi od njihove dlake, nego od peruti koja je po svuda. To je slično kao i ljudskoj peruti, i to je nešto što se svakodnevno ljušti sa životinja - rekla je stručnjakinja.

Prva stvar koju morate napraviti je očistiti svaku vodoravnu površinu u svojoj kući: lajsne, priključke za napajanje i prozorske trake. Druga stvar koju trebate napraviti je očistiti svoje filtre za zrak i ispušne ventilatore. Treći korak je koncentriranje na zidove u vašem domu, dakle morat ćete obrisati prašinu i oprati cijelu površinu svojih zidova. Nakon što se sve to učini, elementi koji stvaraju neugodan miris, bit će uklonjeni, ali još uvijek postoji jedan važan korak. 

- Morate očistiti filter usisavača, inače ćete samo vraćati smrdljivi zrak. To je zaista važan korak koji mnogi zaboravljaju - dodala je.

Ono što još dodatno možete napraviti je posuti sodu bikarbonu po svim površinama od materijala poput tepiha i sjedećih garnitura te zrnca dlanom, metlicom ili četkom raširiti po cijeloj površini. Ostavite da soda bikarbona odstoji preko noći i upije sve mirise i vlagu. Ujutro, usisavačem usišite prašak sa svih površina kako biste u potpunosti uklonili miris psa iz doma.

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije