Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ SKUPIH UVIJAČA

Frizerka otkrila kako u samo pet minuta u kosi napraviti savršene kovrče: 'Trebate samo fen!'

Tik Tok
10.05.2022.
u 14:30

Mnoge su korisnice u komentarima zahvalile za ovaj odličan savjet koji ne zahtijeva puno vremena ni novca.

Savršene kovrče i valove u kosi može biti teško postići i sa skupim uređajima i proizvodima za stiliziranje zbog čega je jedna frizerka otkrila kako uz pomoć sušila za kosu dobiti prekrasnu, valovitu kosu u samo nekoliko minuta, piše The Sun.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Prvo, kaže, trebate navlažiti kosu i na nju staviti serum. U svom videu ona kosu klijentice dijeli na dva dijela koje uvija jednog oko drugog kako bi napravila dugačku pletenicu. Pletenicu pričvrsti tako da ju drži prstima na vrhovima, a zatim uzima sušilo za kosu pazeći da s njim ugrije svaki dio. Nakon što se kosa ohladila od sušila, počinje odmotavati pletenicu koju je napravila.

- Sada samo razmotajte kosu, dodajte još malo seruma i lagano ju počešljajte - rekla je u videu.

Nakon što je prstima prošla kroz kosu klijentice, moglo se jasno vidjeti da su zaista nastale prekrasne, lagane kovrče pa žene u komentarima nisu skrivale svoje oduševljenje.

 

@farrahs_beautyx My client was amazed!! #hairhacks #hacks #hair #haircurls #thickhair ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

- Stvarno djeluje. Hvala puno na ovom triku! - napisala je jedna korisnica.

"Hvala što ste ovo podijelili s nama, isprobat ću prvom prilikom", komentirala je jedna, a druga je dodala: "Ja ovako uvijem kosu kad je vlažna i pustim da se osuši na zraku. Također funkcionira fenomenalno."

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije