Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegavajte pod svaku cijenu

Stručnjak za bonton otkrio mjesta na kojima ne bi trebalo biti prosidbi: ‘Osjetljivo je i neprihvatljivo!'

Shutterstock
14.07.2023.
u 12:30

Stručnjak za bonton Grant Harrold savjetuje da se prosidba dogodi na mjestu koje smatrate "romantičnim" i da "mnogo znači za vas dvoje"

Odabir savršenog trenutka za prosidbu vaše druge polovice može djelovati zastrašujuće, pogotovo kada je u pitanju smišljanje idealnog mjesta za postavljanje najvažnijeg pitanja. No, stručnjak za bonton zamolio je parove da dobro razmisle o tome gdje će se odlučiti zaručiti, upozoravajući da određena mjesta jednostavno nisu prihvatljiva, piše Mirror.

Stručnjak za bonton Grant Harrold savjetuje da se prosidba dogodi na mjestu koje smatrate "romantičnim" i da "mnogo znači za vas dvoje". Prema Harroldu, prosidba na tuđem vjenčanju, sprovodu ili krštenju apsolutno nije prihvatljivo kada je u pitanju bonton i "treba ga izbjegavati pod svaku cijenu", osim ako ne želite zasjeniti nečiji dan.

VEZANI ČLANCI:

Postoji i jedna specifična lokacija na koju Harrold upozorava - prolaz u zrakoplovu. "Nedavno sam vidio video kako netko prosi u avionu, a muškarac kleči na jednom koljenu i čeka da ona izađe iz WC-a dok je ostatak putnika bio spreman vidjeti ženinu reakciju. To je vrlo bezosjećajan način prosidbe. Nepotreban je. Što ako netko mora na zahod? Razmislite o nekom mjestu koje je romantično, ali praktično. To bi trebalo biti mjesto koje mnogo znači za vas dvoje", rekao je.

Dodao je i da je potrebno planirati unaprijed i pripremiti se za svaku situaciju koja bi se mogla pojaviti niotkuda. Harrold je također savjetovao potencijalnim prositeljima da ne stavljaju zaručnički prsten u hranu svoje voljene, napomenuvši da "odlazak u lokalnu bolnicu na zaručničku noć" najvjerojatnije neće biti romantična večer kakvu ste zamislili.

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije