Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eh, da...

Što muškarci zapravo misle kada je za vrijeme seksa žena - gore?

seks
Foto: Thinkstock
1/6
11.09.2017.
u 20:12

Muškarcima je ovo također jedna od omiljenih poza jer se za vrijeme seksa - odmaraju.

Za žene je jedan od najboljih položaja kada su za vrijeme seksa - gore. To je položaj u kojem najlakše žene postižu orgazam, ali što muškarci misle dok leže na leđim i gledaju u ženu iznad sebe?

Muškarcima je ovo također jedna od omiljenih poza jer se za vrijeme seksa - odmaraju. Žene su te koje u takvoj pozi preuzimaju kontrolu, biraju tempo i intenzitet odnosa. Muškarce veseli i pogled na ženino tijelo, posebice u ovom položaju. Istovremeno, ono što ih "muči" jest pitanje: što da radim sa svojim rukama? Opcija je zaista mnogo. 

Jedan od najčešćih strahova muškaraca u ovom položaju je da ne dođe do ozljede njihova " ponosa". U ovom položaju to je i češći rizik nego što se misli pa se može reći da je njihova zabrinutost - opravdana. 

Mnogi muškarci upravo u ovom položaju žale što nemaju spremnu kameru za snimanje, ali i čekaju da žena poželi promijeniti položaj kako bi opet preuzeli inicijativu. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

IL
ilijan
20:44 11.09.2017.

Koji glup članak...

NA
nastu1992
20:58 11.09.2017.

uzas,ko pise ovakve stvari

Avatar nula
nula
21:59 11.09.2017.

Kad god pomislim da je VL dotakao dno, oni tonu jos nize ... Kako vas nije sram ?? A to pitanje "gore-dole", ja najvise volim kad je ona na drugom katu a ja na prvom .... )-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije