Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Što muškarci zapravo misle kada je za vrijeme seksa žena - gore?

Muškarcima je ovo također jedna od omiljenih poza jer se za vrijeme seksa - odmaraju.
11. rujna 2017. u 20:12 10 komentara 39801 prikaza
seks
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/6

Za žene je jedan od najboljih položaja kada su za vrijeme seksa - gore. To je položaj u kojem najlakše žene postižu orgazam, ali što muškarci misle dok leže na leđim i gledaju u ženu iznad sebe?

seks JEDNOSTAVAN 'TRIGER' Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

Muškarcima je ovo također jedna od omiljenih poza jer se za vrijeme seksa - odmaraju. Žene su te koje u takvoj pozi preuzimaju kontrolu, biraju tempo i intenzitet odnosa. Muškarce veseli i pogled na ženino tijelo, posebice u ovom položaju. Istovremeno, ono što ih "muči" jest pitanje: što da radim sa svojim rukama? Opcija je zaista mnogo. 

Jedan od najčešćih strahova muškaraca u ovom položaju je da ne dođe do ozljede njihova " ponosa". U ovom položaju to je i češći rizik nego što se misli pa se može reći da je njihova zabrinutost - opravdana. 

[video: 20934 / Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!]

Mnogi muškarci upravo u ovom položaju žale što nemaju spremnu kameru za snimanje, ali i čekaju da žena poželi promijeniti položaj kako bi opet preuzeli inicijativu. 

seks seksualni karakter Kakvi ste svakodnevno, takvi ste i u seksu? Otkrijte koji ste vi tip Seks Ne vjerujte u njih! 5 mitova o analnom seksu koji su potpuno pogrešni seks Volite li ga vi? Evo koliko žena zapravo uživa u analnom seksu

 

VIP izdvaja za Vas

  • ilijan:

    Koji glup članak...

  • nastu1992:

    uzas,ko pise ovakve stvari

  • Rahel:

    Trebate li zajam? banka vam je zanijekala zajam, mi smo ovdje kako bismo vam pomogli financijski, kako biste dobili vaš trenutačni zajam bilo kojeg iznosa na bilo kojem odredištu. Vaša sreća je naš prioritet. dajemo sve vrste kredita s 2% ... prikaži još! kamata za više informacija molimo da nas kontaktirate putem e-pošte (rahelcohranloan@gmail.com)