Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Štedljiva kozmetičarka: Umjesto skupih proizvoda, na mušterijama koristi pijesak za mačke i žele za njegu vimena

TLC's Extreme Cheapskates
30.03.2021.
u 11:30

Biste li posjetili njezin salon?

Pelin Mathis iz Georgije pojavila se u novoj epizodi emisije Extreme Cheapskates koja se emitira na TLC televiziji. Ova štedljivica posebno je šokirala gledatelje jer, osim na sebi, štedi i na svojim mušterijama u kozmetičkom salonu.

Pogledajte video:

Uskoro će u svom salonu organizirati i zabavu za jednu mladenku, pa se zaputila po proizvode - na farmu. "Skupo je to organizirati, trebaju vam losioni, kreme... Pronašla sam način da ih ugostim najbolje uz najmanji trošak", govori Pelin i objašnjava da su mnogi sastojci, koji se nalaze u kozmetičkim proizvodima, slični onima koji se koriste za životinje. "Pijesak za mačke ima isti sastav kao maska od gline za lice koja košta i do 200 dolara."

Osim toga, kupuje Mane'n'Tail konjski šampon, a za njegu tijela koristi žele za njegu vimena krave koji je zapravo vazelin. "Koristim ga na 50 načina, kao balzam za usne, za piling... U trgovinama s profesionalnom opremom potrošila bih jako puno novaca tako da mi je ovo draža opcija. Imati više novca u džepu me veseli", ponosno govori kozmetičarka koja, bez obzira na svoje neobične metode, i dalje ima mušterije u salonu, prenosi The Sun.

Kozmetičarka prodavala kokain i pokušala ubiti policajca: Pobjegla iz zatvora, pa uhićena na granici

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije