Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Stavljate li u sendvič majonezu, krastavce ili sir? Izbor ovih dodataka govori puno o vama

Shutterstock
01.07.2021.
u 09:30

Što kažete, ima li istine u ovome?

Svakodnevne navike mogu otkriti o nama mnogo više nego što mislimo, potvrdili su već puno puta stručnjaci. Od načina na koji se koristimo mobitelom, strane na koju stavljamo toaletni papir, kućnih ljubimaca koje preferiramo, pa sve do dodataka koje stavljamo u sendvič. Da, dobro ste pročitali, stvari koje najčešće stavljate u sendvič otkrivaju mnogo o vašem karakteru.

Kako prenosi Metro, ako obožavate krastavce, vi ste nježni i brižni, ali ponekad vas baš zbog toga okolina smatra slabima. Ipak, vi ste jako uporni, pa im bez problema možete dokazati suprotno.

U trendu je priprema mini jaja na oko, ali mnogi upozoravaju da su opasna:

Jaja i razne salate upućuju na to da ste zapravo vrlo djetinjasti, veseli i nasmijani, dok se obožavatelji majoneze smatraju zrelim osobama s visokim samopoštovanjem. Vole eksperimentirati, isprobavati raznu hranu i posvetiti sebi mnogo vremena.

Rajčicu i slaninu biraju osobe s dobrim smislom za humor, a senf i šunku oni jakog karaktera – kada uđete u prostoriju, ispunite je.

Ljubitelji avokada su avanturisti, zaljubljenici u putovanja i egzotične stvari.

Platio gotovo sto kuna za sendvič sa šunkom, ali se iznenadio kada je vidio što je servirano:

1/1

Komentara 6

Avatar Dalmatinka..
Dalmatinka..
13:35 01.07.2021.

a što drugo nego dobra tvrda jaja sa majonezom

DU
Deleted user
14:27 01.07.2021.

Krastavce, naravno, i to kisele. Di ćeš bez kiselih krastavaca u sendviču.

MO
montello
15:07 01.07.2021.

Majoneza i krastavci sir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije