Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Kako držite toaletni papir? Ova navika govori puno o vama kao osobi

Shutterstock
23.12.2020.
u 12:16

Stvarno nismo znali da neka tako obična navika otkriva kakvi smo zapravo.

Ponekad naše svakodnevne navike, koje radimo potpuno nesvjesno, mogu otkriti zanimljive stvari o našoj osobnosti. Tu teoriju potvrdila je i liječnica Gilda Carle koja je provela malo istraživanje na 2000 muškaraca i žena, a pitala ih je samo jednu stvar – kako stavljaju toaletni papir na držač?

Pitali smo građane čemu se vesele u 2021. godini: "Kraju korone i zabavi!"

Ova stručnjakinja za međuljudske odnose otkrila je da su oni ljudi, koji ga stavljaju s gornje strane, odnosno dalje od zida dominantniji. Oni koji to rade suprotno, odnosno koji ga postavljaju s donje strane, uza zid, submisivniji su.

Za Independent je još otkrila da je ovaj test počeo kao zabavna vježba, ali je dao prilično čvrste i točne rezultate. "Toaletni papir ne laže. Način na koji ga stavljate na držač zaista mnogo govori o vama!"

Osim toga, otkidanje toaletnog papira – odozgo ili odozdo – također otkriva nešto o vašoj osobnosti:

1/1
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:26 23.12.2020.

A Bogte... ako je ovo moderna psihologija, onda nije ni čudo što su razni poremećaji uklonjeni s lista i imamo nove "dijagnoze"-hejteri, homofobi, trolovi i slično... ...i diplome novih "psihologa" su tiskane na ovim "odzida/dozida" papirima

ST
Starotopoljanin
13:13 23.12.2020.

tako je to i kod mene ja stavljam od zida a moja dama prema zidu,i kada vidim da je do zida ja ga okrenem,a i lakse ga je izvlaciti van,jednostavnije,i mislim da tu nema nikakve dominacije.

LI
Lionking
13:45 23.12.2020.

Treći put pišete o ovome... Vaše novine više nisu ni za tariguz u ratnm uvjetima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije