Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autohtona kuhinja
Povratak na članak

Stari fijaker prvi restoran u Hrvatskoj s domaćom hranom

Ministar Bajs postavio je oznaku 'Hrvatska autohtona kuhinja' na pročelje restorana

Komentari 28

CU
cupus
01:37 17.09.2011.

Skuplji jesu nego ,gablec, restorani ali istu hranu prave pet puta bolje i obilnije. I da nebi bilo zabune Ero sam

VL
MI
Ministar
00:04 17.09.2011.

Nema dalmatinske kuhinje.Sve je to kopija talijanske.

VL
CU
cupus
01:33 17.09.2011.

Jeo sam kod njih i mogu samo reci VRHUNSKI

VL
DU
Deleted user
10:18 12.09.2011.

ne serite! kako prvi?

VL
MO
morales
23:40 11.09.2011.

Bravo za cijeli ovaj projekt, a i Starom fijakeru što su se odlučili gostima ponuditi pravu hranu. Sigurno nitko kod nas ne dolazi zbog ćevapa i pljeskavica, a zbog ovakve hrane mogli bi mnogi. Još neka i usluga bude na razini, bit će super.

VL
OB
-obrisani-
00:44 12.09.2011.

kakve li nepoćudne laži svi znamo da je press release reklama najbolja reklama.. samo budala može povjerovati da je to prvi i jedini restoran sa domaćom hranom

VL
FE
Felicijen
00:47 12.09.2011.

Mljac!

VL
Avatar Sor@n
Sor@n
00:54 12.09.2011.

Mljac!!

VL
JA
JackRussell
01:11 12.09.2011.

MarxistKomunist@ ne razumiješ neke stvari....pročitaj još jednom članak, pa onda još jednom dok ne shvatiš....jasno da ima i drugih restorana s hrvatskom hranom, ali ovu titulu dobiva onaj koji u ponudi ima najviše hrvatske hrane u odnosnu na ostalu hranu, barem 70 posto.

VL
DU
Deleted user
01:22 12.09.2011.

Tamo radnik ne može jesti.Jedan ručak ko pola njegove plaće.

VL
OT
on_the_fly
01:31 12.09.2011.

Nagrađeni menu: Lungić iz Brazila punjen grčkim kaparima i pečenim krumpirom iz Egipta Lijanovićev pršut s maslinama iz Španjolske Bugarska janjetina sa bosanskim zeljem Salata od makedonskih rajčica, kineski češnjak i domaća kvasina Dobar tek!

VL
OB
-obrisani-
09:19 12.09.2011.

Pozdravljam incijativu i jedva cekam da posjetim taj restoran. Volio bih da je duz obale vise ovakvih restorana jer dobra riba je preskupa, a cevapa i pizza mi je vec pun cucek.

VL
NV
Nicki_vz
09:35 12.09.2011.

http://www.gastronomika.hr/novosti/varazdinski-verglec-je-prvi-restoran-s-licencom-hrvatske-autohtone-kuhinje/

VL
TO
tonkica
09:38 12.09.2011.

Steta sto drzava, ma pa i mi sami ne postujemo hranu koja je proizvedena u Hrvatskoj. Drzava zbog interesa, a mi...neznam... Znam samo da osobno od odlaska u inozemstvo redovito svercam preko granice pol kile prsuta, 1/4 paskog sira i teglim pol gepeka sa paprikom, lubenicama, dinjama. Nemate pojma kako je tu hrana losa i bezukusna. I vjerujem da sam vrlo dobar promotor hrvatske autohtone kuhinje jer kod mene za vecere sa prijateljima i partnerima samo se kuha hrvatska kuhinja (trenutno je aktualna faza-PEKA :D )

VL
S6
starkey 662002
10:34 12.09.2011.

Plaćeni oglas za restoran, ili možda oglas po direktivi???

VL
JO
joshua
13:55 12.09.2011.

Baš mi je drago da je to Fijaker. Za njega me vežu samo lijepe uspomene još od studentskih dana. Otkad znam za sebe Fijaker nudi isključivo tradicionalnu hranu, a o \"skupoći\" govori i činjenica da smo si i kao studenti mogli priuštiti ondje neki skromniji zajednički obrok (\"sa žlicom\"). Koliko znam, oscilacija je bilo u ovih 30-ak godina, ali samo u kvaliteti - u orijentaciji na domaću hranu nikad. Bravo Fijaker!

VL
JO
joshua
13:59 12.09.2011.

@ nave Prvi zato što je prvi prošao propisani postupak za stjecanje certifikata. To ti je kao i s organski uzgojenom hranom - kod nas ima veći broj koji rade više-manje organski ili slično, ali certifikat dobiju tek kad prođu zakonom propisani postupak s papirologijom i slično

VL
SL
slovenija
15:31 12.09.2011.

Ovo na slikama su pečene paprike, pečeno pile i juha. Baš specifični i originalni hrvatski specijaliteti.

VL
MA
marko53
17:22 12.09.2011.

Super, konacno nesto domace. Dosta nam je mljevenog mesa u tisuce varijanti, cevapi, pljeskavice, hamburgeri itd,itd.

VL
ON
onur
20:59 12.09.2011.

Stari fijaker je ipak doajen među hrvatskim restoranima....Dobri ljudi ga vode. a i dobro delaju svoj posao....Konobari su sjajni dečki ...pravi štih Zagreba kakvog bi željeli imati ponekada u Zagrebu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.