Stari fijaker prvi restoran u Hrvatskoj s domaćom hranom
Ministar Bajs postavio je oznaku 'Hrvatska autohtona kuhinja' na pročelje restorana
Komentari 28
Nema dalmatinske kuhinje.Sve je to kopija talijanske.
Jeo sam kod njih i mogu samo reci VRHUNSKI
ne serite! kako prvi?
Bravo za cijeli ovaj projekt, a i Starom fijakeru što su se odlučili gostima ponuditi pravu hranu. Sigurno nitko kod nas ne dolazi zbog ćevapa i pljeskavica, a zbog ovakve hrane mogli bi mnogi. Još neka i usluga bude na razini, bit će super.
kakve li nepoćudne laži svi znamo da je press release reklama najbolja reklama.. samo budala može povjerovati da je to prvi i jedini restoran sa domaćom hranom
Mljac!
Mljac!!
MarxistKomunist@ ne razumiješ neke stvari....pročitaj još jednom članak, pa onda još jednom dok ne shvatiš....jasno da ima i drugih restorana s hrvatskom hranom, ali ovu titulu dobiva onaj koji u ponudi ima najviše hrvatske hrane u odnosnu na ostalu hranu, barem 70 posto.
Tamo radnik ne može jesti.Jedan ručak ko pola njegove plaće.
Nagrađeni menu: Lungić iz Brazila punjen grčkim kaparima i pečenim krumpirom iz Egipta Lijanovićev pršut s maslinama iz Španjolske Bugarska janjetina sa bosanskim zeljem Salata od makedonskih rajčica, kineski češnjak i domaća kvasina Dobar tek!
Pozdravljam incijativu i jedva cekam da posjetim taj restoran. Volio bih da je duz obale vise ovakvih restorana jer dobra riba je preskupa, a cevapa i pizza mi je vec pun cucek.
http://www.gastronomika.hr/novosti/varazdinski-verglec-je-prvi-restoran-s-licencom-hrvatske-autohtone-kuhinje/
Steta sto drzava, ma pa i mi sami ne postujemo hranu koja je proizvedena u Hrvatskoj. Drzava zbog interesa, a mi...neznam... Znam samo da osobno od odlaska u inozemstvo redovito svercam preko granice pol kile prsuta, 1/4 paskog sira i teglim pol gepeka sa paprikom, lubenicama, dinjama. Nemate pojma kako je tu hrana losa i bezukusna. I vjerujem da sam vrlo dobar promotor hrvatske autohtone kuhinje jer kod mene za vecere sa prijateljima i partnerima samo se kuha hrvatska kuhinja (trenutno je aktualna faza-PEKA :D )
Plaćeni oglas za restoran, ili možda oglas po direktivi???
Baš mi je drago da je to Fijaker. Za njega me vežu samo lijepe uspomene još od studentskih dana. Otkad znam za sebe Fijaker nudi isključivo tradicionalnu hranu, a o \"skupoći\" govori i činjenica da smo si i kao studenti mogli priuštiti ondje neki skromniji zajednički obrok (\"sa žlicom\"). Koliko znam, oscilacija je bilo u ovih 30-ak godina, ali samo u kvaliteti - u orijentaciji na domaću hranu nikad. Bravo Fijaker!
@ nave Prvi zato što je prvi prošao propisani postupak za stjecanje certifikata. To ti je kao i s organski uzgojenom hranom - kod nas ima veći broj koji rade više-manje organski ili slično, ali certifikat dobiju tek kad prođu zakonom propisani postupak s papirologijom i slično
Ovo na slikama su pečene paprike, pečeno pile i juha. Baš specifični i originalni hrvatski specijaliteti.
Super, konacno nesto domace. Dosta nam je mljevenog mesa u tisuce varijanti, cevapi, pljeskavice, hamburgeri itd,itd.
Stari fijaker je ipak doajen među hrvatskim restoranima....Dobri ljudi ga vode. a i dobro delaju svoj posao....Konobari su sjajni dečki ...pravi štih Zagreba kakvog bi željeli imati ponekada u Zagrebu
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Skuplji jesu nego ,gablec, restorani ali istu hranu prave pet puta bolje i obilnije. I da nebi bilo zabune Ero sam