Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultat je odličan

Staklo na pećnici možete očistiti tabletom za perilicu suđa, jako je jednostavno!

Facebook
24.05.2020.
u 07:00

Žena je očistila masne naslage sa stakla pećnice samo jednim proizvodom - tabletom za perilicu posuđa.

Jedna žena otkrila je trik za čišćenje stakla na pećnici u Facebook grupi i oduševila ljude, prenosi The US Sun. Umjesto da provedete sate ribajući masne naslage koje se nakupe na staklu pećnice, uzmite tabletu za perilicu posuđa, rezultati su nevjerojatni. "Vidjela sam YouTube video gdje jedna žena ovo radi. Koristila je tabletu za perilicu suđa i toplu vodu. Oduševljena sam kako djeluje!"

TikTokerica otkrila kako složiti plahtu s gumicom, jednostavno je:

Uzmite bijeli dio tablete i umočite u toplu vodu, ali ne prevruću kako se tableta ne bi skroz otopila. Ne treba vam ni krpa, ni spužva - tabletom oribajte masne naslage. 

"Ovo me natjeralo da sutra očistim pećnicu", samo je jedan od pozitivnih komentara na njenoj objavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije