Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Rješenje za čišćenje tuševa: Treba vam samo čarobna spužva i tableta za perilicu suđa

shutterstock
13.05.2020.
u 07:00

Stakla na tuševima lako se zaprljaju, ali se lako mogu i očistiti uz ovaj jednostavan trik.

Jedna majka podijelila je neobičan način za čišćenje staklenih vrata tuša te oduševila ljude na društvenim mrežama. Njezin jednostavan trik uključuje samo čarobnu spužvu i tabletu za perilicu posuđa, a ostavlja staklo savršeno čistim, prenosi Daily Mail.

Pogledajte hit-recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Svoj trik podijelila je u Facebook grupi ''Mums Who Clean'' te otkrila kako njezina stakla sada izgledaju odlično. Sve što trebate napraviti jest u čarobnoj spužvi izrezati rupu dovoljno veliku da u nju stane jedna tableta za perilicu posuđa. Takva modificirana spužva odlično će očistiti sve površine u vašoj kupaonici. Prije nego što počnete čišćenje takvom spužvom, smočite površine koje ćete čistiti da bi tableta djelovala. 

Foto: Daniel Pavlić

Ovaj jednostavan trik brzo je oduševio ljude na društvenim mrežama te su mnoge mame priznale da ga jedva čekaju isprobati. “Ovo sasvim mijenja način čišćenja. Probat ću ovo idući tjedan”, rekla je jedna korisnica. “Odlično je i za čišćenje pećnice”, savjetovala je druga korisnica. “Koristim čarobnu spužvu na svim staklima i nikad nije ostavila ogrebotine”, napisala je jedna majka.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije