Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj sbf-a

Spektakularnim nastupom, La Fieste završio 'Split Beach Festival'

Split Beach Festival
Foto: Promo foto
1/13
10.08.2015.
u 10:23

U sklopu La Fiesta stage-a nastupila su poznata svjetska imena DJ scene, a performans u zraku oduševio Bačvice

Spektakularnim nastupom glazbeno - scenske atrakcije 'La Fiesta' završilo je drugo izdanje 'Split Beach Festivala'

U sklopu La Fiesta stage-a nastupili su popularni švedski DJ dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, DJ Joe2Shine, violinist Miguel Lara, gitarist Manul Moore i glazbenica Nalaya Brown, a performans u zraku i moru akrobata iz Cirque De Soleil-a, ples na svili te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih performera u svijetu, prepune su Bačvice ostavili bez daha.

Pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže, tijekom tri festivalska dana, posjetitelje su zabavljali: jedan od najtraženijih DJ-a današnjice, Fedde Le Grand, DJ Daisy, DJ Marien Baker, DJ Alexander Som, nizozemski producent Mark Otten, član jedne od najpoznatijih radio emisija A State of Trance - DJ Craig Connelly te više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika. 

Na Bačvicama je zaplesalo više od 10 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a Festival je pratilo više od trideset predstavnika medija iz regije i svijeta. Uz vrhunski glazbeni program, Splićane i njihove goste oduševila je izvrsna produkcija, koja je upotpunila jedinstveni doživljaj nezaboravne party avanture

Na pozornicu od čak 180 m2 postavljen je 35 metarski full HD ekran, koji je pratio nezaboravne nastupe svjetskih zvijezda, vrhunska rasvjeta sa čak 60 rotirajućih reflektora, dok je najbolje svjetsko ozvučenje Adamson osiguralo neometan ples uz najbolje glazbene ritmove. Osim na jedinstvenom pješčanom plesnom podiju, posjetitelji su u nastupima uživali i na šanku, postavljenom u samom moru, sa kojeg se pružao predivan pogled na veliku pozornicu Festivala i prekrasne Bačvice.

Drugo izdanje Split Beach Festivala podržao je potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, koji je na otvorenju uživao sa suprugom, manekenke Vedrana Linardić, Iris Rajčić i Lorena Kovač, dizajnerski dvojac ELFS te voditeljica Lana Pavić. Pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica, uz zvukove elektronske glazbe zaplesao je i svjetski muški top model Simone Zin, već godinama zaštitno lice modnog brenda Dolce&Gabbana, koji je na Festival stigao u pratnji prijateljice, dizajnerice modnog brenda Trussardi, Natalije Žarković.

Jedinstvenim spojem vrhunske elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži, Split je još jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim party destinacijama, a Split Beach Festival upisao na svjetsku kartu kao neizostavni festival koji će, bez sumnje, u narednim godinama pisati povijest najboljih ljetnih provoda.

>>Najljepše Hrvatice uz vrhunske DJ- e otvorile 'Split Beach festival'

>>Split Beach Festival na Bačvicama od 6. do 8. kolovoza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije