Naslovnica Lifestyle Hrvatska liječi

Specijalizirani za zdravstveni turizam

Gostima su na raspolaganju dermatolog, medicinski wellness, fizioterapija i dentalna medicina
01. kolovoza 2019. u 15:20 0 komentara 96 prikaza
Foto: Marvie Hotel

Marvie HoteL & Health, suvremeno dizajniran hotel uz more u kojem je koncept brige o zdravlju pretočen u ponudu medicinskog well- nessa, otvoren prije dvije godine, prvi je na području Dalmacije specijaliziran za zdravstveni turizam.

Poliklinika Nova Poliklinika NOVA Presađivanje kose, brade i obrva od jeseni i u Splitu

Dizajnom i sadržajima nudi kvalitetan odmak od svakodnevice nudeći brojne tretmane za relaksaciju i ljepotu te terapeutske i druge zdravstve- ne programe. Ponuda Marvieja uključuje posljednje i najučinkovitije dermatološke usluge i neinvazivne metode za pomlađi- vanje kože lica i tijela te cijeli niz usluga medicinskog wellnessa i fizioterapijskih metoda za brži oporavak od ozljeda. Tu je prostrani Renevie wellness s nizom sadržaja za odmor i relaksaciju u sklopu kojeg su unutarnji bazen, zona za relaksaciju, finska i turska sauna, jacuzzi i teretana.

Odmah pokraj Renevieja nalazi se i Aqua Med-ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije te MediDerm – dermatološka ambulanta za estetsku medicinu. U neposrednoj blizini je i ordinacija dentalne medicine specijalizirane za implantologiju s najsuvremenijom opremom i vrhunskim stručnjacima koji će vratiti blistav osmjeh svakom licu.

Također, gostima su na raspolaganju i usluge nutricionista da bi potpuno uživali u ukusnim delicijama, bez obzira na režim prehrane koji provode. Za one koji ne moraju jesti po posebnom režimu, nego jednostavno žele jesti zdravo i kvalitetno, hotelski Da’Mar restoran gastronomski je raj s ukusnim i kre-ativnim, uglavnom bezglutenskim jelima. Bilo da poželite pojesti nešto na brzinu ili se odlučite na večeru u nekoliko sljedova, Da’Mar nudi domaće, svježe namirnice koje chef Martin Grubiša priprema na kreativan način, dajući svakom jelu poseban okus.

Nikola Bašić Akademik Nikola Bašić 'Ostali smo bez banaka, energetike... Sad nam i turizam izmiče iz ruku'

Za domaće i strane goste Marvie ima smještaj u 74 sobe i dva apartmana od kojih jedan ima i jacuzzi u sobi s pogledom na more. Hotel se može pohvaliti i predivnom krovnom terasom s vanjskim bazenom na kojoj se tri puta tjedno možete pridružiti besplatnom satu jutarnje joge.

Tijekom ljetnih mjeseci dva puta tjedno gosti hotela mogu se priključiti i besplatnim satovima hidrogimnastike koji se održavaju u zatvorenom bazenu Renevie wellnessa. Savršen balans suvremenog dizajna, wellnessa i medicinskih sadržaja čini ovaj hotel odličnim izborom za turiste i poslovne goste koji njeguju zdrave životne navike i ne žele ih se odreći dok su na putu.

S druge pak strane, mnogi ga biraju upravo zbog medicinskih sadržaja jer nakon godišnjeg odmora žele se osjećati bolje i izgledati ljepše.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.