Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda za sve

Šopingholičarke već luduju za kreacijama kuće Lanvin za H&M

hm
h&m
23.10.2010.
u 11:00

Već je sada prava pomama za kreacijama koje će se moći kupiti 23. studenog u 200 H&M-ovih dućana

Kreacije Lanvina, pariške modne kuće koju kreativno godinama vodi Alber Elbaz, omiljene su među pripadnicama domaćeg i stranog jet seta. Riječ je tu o modi koji je dostupna privilegiranima, s dubokim džepom. No modni div ,doduše div jeftine konfekcije, H&M posljednjih je godina nezaobilazan i kod couture dizajnera pa tako sve trendseterice i šopingholičarke pobožno čekaju 23. studeni kada će u dvije stotine biranih H&M-ovih butika stići kreacije s potpisom Lanvina. I cijenama H&M-a. Priview kolekcije kojim su Šveđani još više potpirili maštu fashionistica, izazvao je totalnu navalu na H&M-ov site tako da je on u nekoliko navrata bio i nedostupan zbog prevelikog broja korisnika. Inače, što se dizajna tiče, prevladavaju koktel-haljine, izvrsne strukture na kojima se prepoznaje Elbazov senzibilitet, ali boje koje je koristio, kao i dodaci s kojima ih je spario ipak su svojevrsna eskapada (u pozitivnom smislu) Lanvinova glavnog dizajnera. Prije nego li se se odlučio za suradnju s H&M-om, Elbaz je bio prilično žestok protivnik simbioze visoke i low cost mode, čak je išao toliko daleko da je izjavio kako nikada neće radi modu masovne proizvodnje, međutim, priznaje da je pokleknuo kada su predstavnici H&M predstavili svoj plan.

- Uvidio sam da njima nije cilj samo prodati haljinu po princimu “dress for less”, već da oni uistinu žele moju modu približiti ljudima kojima je ona nedostupna - to me dirnulo priznao je kreator.

Osim toga, dodao je da mu je suranja s low cost lancem proširila vidike te mu pokazala kako dvije kompanije koje su na suprotnim polovima istog posla, kada dijele zajedničku filozofiju, u ovom slučaju donošenja ljepote svim ljudima svijeta, mogu napraviti izvrstan posao. Cijela kolekcija moći će se pogledati na službenim stranicama H&M 2. studenog, a 23. i domaće carinike čeka pojačan promet prema susjednoj Italiji i Sloveniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije