Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treće dijete

Šokirana mama: 'Liječnica mi je na porodu usred najjačih trudova rekla da sam preglasna i da se stišam!'

ultrazvuk
Getty Images
20.06.2022.
u 15:30

- Usred najjačih kontrakcija i dok je beba već dijelom bila vani ja sam glasno stenjala jer mi je tako bilo lakše, ali sigurno nisam vikala ni 'urlala', prepričala je mama svoj treći porod.

Nedavno je jedna majka troje djece na svom TikToku ispričala kako ju je šokirala liječnica koja joj je; usred najjačih trudova na porodu; rekla 'da je preglasna i da se malo stiša...'

Svoju je priču mama podijelila pod imenom @yasmynswitzer, dodajući da je po njenom mišljenju to 'nevjerojatno neprofesionalno i bezobrazno'.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

ultrazvuk
1/9

Njena je objava brzo sakupila više od 230.000 pregleda, a TikTok korisnici su ju preplavili komentarima podrške.

- Bila sam super ljubazna čak i pri najjačim trudovima jer nisam svadljivi tip i netko tko psuje i urla na doktore ili ulazi u sukobe - rekla je. 

U rodilište je, kaže, došla 10-ak minuta nakon što joj je pukao vodenjak, tako da je već aktivno tiskala, a ubrzo je došla i liječnica.

- Usred najjačih kontrakcija i dok je beba već dijelom bila vani ja sam glasno stenjala jer mi je tako bilo lakše, ali sigurno nisam vikala ni 'urlala' - ispričala je, no liječnica ju je odmah upozorila da 'treba biti tiša jer ona od nje ništa drugo ne čuje'. 

@yasmynswitzer Reply to @hannahcaric0 I think I’m done having kids but if I were to have more I’d love to try a home birth with a midwife and doula that I choose and trust. #ScreamItOut #birthstory #pregnant #laboranddelivery #labortrauma #naturalbirth ♬ original sound - Yasmyn Switzer

- Više puta sam tijekom svojih trudnoća bila kod nje i nikad nije bila jako ljubazna, no sad mi se smračilo - rekla je mama.

Iako nije bilo problema i rodila je, kaže, zdravu djevojčicu, takvo ju je iskustvo razljutilo, a većina je žena na TikToku shvatila zašto.

- Ne znam zašto se većina liječnika drži tako da im ponašanje graniči sa bezobrazlukom, Ja bih ju tužila - napisala joj je jedna tikokerica, a prenio Mirror.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije