Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da mu bude lakše...

Smijati se ili plakati: Otac joj dao ime po svojoj ljubavnici, a objašnjenjem šokirao

Kristina/TikTok
28.05.2022.
u 14:50

Mislio je da će cijeli život moći sakriti tajnu, ali ipak...

Djevojka imena Kristina šokirala je sve svoje pratitelje na TikToku nakon što je ispričala po kome je dobila ime. 

Njezini roditelji su se dogovorili - ako se rodi dječak dobit će ime po djedu s majčine strane, a ako bude djevojčica ime bira otac. 

Majka je rodila hitnim carskim rezom, a čim je otac čuo da je djevojčica znao je da je odabir imena i upis svih podataka djeteta na njemu. Upisao ju je kao Kristinu, a majka se, kada se probudila iz anestezije, složila s odabirom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Pogledajte video:

@keepingitkristina

I just hope I make my namesake proud 🥺 #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending

♬ original sound - keepingitkristina

Sve je bilo uredu nekoliko mjeseci, dok majka nije saznala da je otac cijelo vrijeme vara i da se ljubavnica zove - Kristina!

Opravdao se da mu je tako bilo lakše skrivati ženu s kojom se nalazi jer i ako izgovori njezino ime pred suprugom, neće biti problema - mislit će da govori o njihovoj kćerkici.

Djevojka iz SAD-a pokrenula je lavinu komentara ovom pričom - najviše negativnih. Žestoko su osudili oca, prenosi Mirror.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:49 29.05.2022.

To nije u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije