Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosidba iz pakla

Slučajno je unakazila svog dečka dok ju je pokušao zaprositi: ‘Nisam se niti htjela udati za njega!’

TikTok
12.12.2023.
u 15:30

Lotus je svojoj publici rekla da s obzirom na ranu fazu svoje veze i svoje godine, nije ni razmišljala o braku

Nakon što ju je dečko zaprosio, jedna je žena odgovorila nečim gorim od - ne. Sada već slobodna, vidno se naježila dok je svojim pratiteljima prepričavala nespretan događaj. U svom videu, korisnica TikToka, koja se zove Lotus (@huge.pear), podijelila je priču o neuspješnoj prosidbi. "Vrijeme za priču o tome kako sam upropastila vlastitu prosidbu i unakazila svog dečka", rekla je.

Lotus je svojim pratiteljima dala malo pozadinskih informacija o svojoj vezi. “Ovo se dogodilo prije otprilike tri godine, imala sam 22 godine i moj dečko i ja smo bili zajedno osam mjeseci”, objasnila je. Lotus je svojoj publici rekla da s obzirom na ranu fazu svoje veze i svoje godine, nije ni razmišljala o braku, piše The Sun.

@huge.pear \: #proposal #proposalfail #getreadywithme #grwm ♬ original sound - Lotus

"Moja sestra je samo odjednom rekla 'Idemo u park',” počela je prepričavati. Kad je Lotus odbila ideju, njezina je sestra ustrajala dok nije pristala otići. "Bila sam stvarno sumnjičava, ali nisam ni pokušavala shvatiti", objasnila je. "Otišli smo u kafić i uzela sam toplu čokoladu za van,i to još jako vruću jer je bio jesenski dan i samo sam htjela zagrijati ruke", nastavila je.

Kad su stigle u park, njezina je sestra rekla Lotus da želi snimiti njihovu šetnju. "Dok sam hodala, sudarila sam se s muškarcem koji je čučao iza mene, pokraj grma. Nisam ga vidjela, on je čučao, a ja sam bila u kratkoj suknji pa sam bez razmišljanja samo bacila svoju vruću čokoladu na njega”, objasnila je.

Lotus je opisala kako je čula "užasno vrištanje" i otkrila da je pobjegla. Nakon što je shvatila da njezina sestra nije iza nje, vratila se i vidjela je kako stoji s muškarcem za kojeg je pretpostavila da je "strašni čovjek". "Nadvila se nad njim, vrištala je, on je vrištao, a ona je histerično plakala", rekla je Lotus svojim pratiteljima. Nije joj dugo trebalo da prepozna najdraže cipele svog dečka te je instinktivno pozvala hitnu pomoć. Kad mu se Lotus pridružila u bolnici, saznala je da mu je bila potrebna transplantacija kože na nekim dijelovima lica. 

VEZANI ČLANCI:

"Shvatila sam da me htio zaprositi, ali rekla sam ne, nisam ni planirala pristati", otkrila je. Lotus je objasnila da su ona i njezin dečko prekinuli ubrzo nakon incidenta. "Nekako sam izdržala tijekom njegova oporavka, ali nakon toga, nisam mislila da bi se stvari mogle vratiti u normalu", zaključila je. Korisnici TikToka u komentarima su podijelili svoje mišljenje o priči. "Pa ovo je definitivno njegova priča o tome kako je postao zlikovac", našalio se jedan od Lotusinih pratitelja.

"OK, ovo je suludo, ali osam mjeseci? Znate da se ponekad stvari dogode s razlogom", rekla je druga gledateljica. "To bi bila i moja prva reakcija. Svaki put kad se uplašim instinktivno bacim sve što mi je u rukama", komentirala je treća osoba.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije