Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepozvani gost

U božićnom drvcu skrivalo se iznenađenje: 'Odjednom sam čula zvukove i ugledala dva oka!'

TikTok
11.12.2023.
u 11:30

Prvo je čula zvuk poput kihanja, ali je mislila da je to netko od njezinih kućnih ljubimaca

Jedna je žena u svom božićnom drvcu pronašla neobično iznenađenje, te je to podijelila na društvenim mrežama. Naime, Brett (@brettbratt359) je svojim pratiteljima pokazala iznenađenje na svojoj jelki. "Upravo sam došla kući s posla, sjedila sam na kauču, radila na računalu i čula nešto poput kihanja", rekla je TikTokerica.

Objasnila je da, budući da ima tri psa i mačku, mislila je da je to netko od njih. "Počela sam tražiti da vidim je li moja mačka zapela iza kauča ili tako nešto, ali dok sam gledala uokolo, vidjela sam stvarno veliki štakorski rep", rekla je Brett. Nakon što je uočila "divovsku sivu kuglu krzna koja diše" na svom stablu, shvatila je da se na njenom stablu nalazi oposum, piše The Sun.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

"Izbezumljena sam, nemam pojma kako je ovaj oposum ušao u moju kuću i popeo se na moje drvo", rekla je Brett dok je snimala divlju životinju kako se skriva među granama. "Pokušavam ga izvući van, a on mi ne dopušta. Ne znam što da radim, ne znam kako je to ušlo ovdje, ne ostavljam svoja vrata otvorena", rekla je.

U sljedećem videu otkrila je kako se nosila s iznenađujućom situacijom. "Prvo sam nazvala svog dečka kako bi mogao svjedočiti tome", objasnila je Brett. "Njegovi prijatelji su mi se samo nastavili smijati i mislili su da je to nešto najsmješnije ikad, ali ja sam pomalo ludjela", rekla je. Nakon što je navukla gumene rukavice, uspjela je skinuti životinju sa stabla, ali se ona sakrila pod njezin kauč. "Pomaknula sam kauč svom svojom snagom i jednostavno krenula prema njemu i uhvatila ga", dodala je.

Životinju je smirila i pustila van jer je bila noć. Brett je objasnila da je njezino drvce umjetno i da ga je spremila u svoju garažu. Međutim, kad je okitila drvce prije 10 dana, u njemu nisu vrebale divlje životinje pa nije bila sigurna kako je oposum dospio u njezin dom. Njezini su pratitelji otišli u komentarima podijelili svoja razmišljanja o situaciji. "Vjerujem da je i tebi sada ovo smiješno koliko i svima nama", napisao je jedan korisnik. "Divio sam se tvom drvcu i oposum me uplašio prije nego što si uopće rekla da je tamo", komentirao je drugi gledatelj. “Bulji kao da si ti uljez, a on plaća račune u ovoj kući”, našalila se treća osoba.

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije