Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratite pažnju na njih

Sjećate li se svojih snova? Terapeuti otkrili pet snova koji mogu signalizirati probleme u vezi

shutterstock
24.04.2023.
u 10:30

Sjećate li se svojih snova? Oni u nekim slučajevima mogu biti znak da nešto nije u redu u vašem ljubavnom životu.

Kaže se da većinu svojih snova zaboravimo. Dakle, kada se probudite iz sna kojeg se možete sjetiti, obratite pozornost na sadržaj tog sna. 'Kada sanjamo, zapravo rješavamo probleme', kaže Lauri Loewenberg, profesionalna analitičarka snova i autorica, 'Snovi su poruke od vas, vama, o vama, kako bi vas poboljšali'.  A, u nekim slučajevima mogu biti znak da nešto nije u redu u vašem ljubavnom životu, prenosi Best Life.

Varanje: 'Snovi u kojima vas netko vara mogli bi značiti da se suočavate s nekim osjećajem izostavljenosti u svome životu', primjećuje Lauri. Stoga se zapitajte: Na koji način se osjećate prevareno u vezi? Ovi snovi također mogu simbolizirati 'neriješene probleme u vašoj vezi koje treba riješiti, kao i moguću projekciju osjećaja koje imate u želji da budete nevjerni', objašnjava dr. Lisa Lawless, psihoterapeutkinja i izvršna direktorica tvrtke Holistic Wisdom.

'Ako sanjate da ste vi taj koji vara, to bi mogli biti imate osjećaje tjeskobe, krivnje, nesigurnosti, straha od napuštanja kao i neispunjenih potreba i želja", objašnjava Lawless, 'To također može značiti da vas vaš um podsjeća na posljedice prelaženja neprikladnih granica ili da vas privlače novi ljudi i iskustva'. Trebali biste ispitati kako se osjećate zbog varanja u snu. 'Ako u snu nemate krivnje, onda se zapitajte postoji li nešto u vašem životu što radite za sebe, a zbog čega možda vaš partner nije previše sretan', kaže Loewenberg.

Bivše partnere: Ako stalno sanjate svog bivšeg, to bi moglo značiti da još uvijek obrađujete emocije iz te veze ili prekida. Dr. Lawless napominje da bi to moglo signalizirati da ste zabrinuti zbog ponavljanja povijesti. 'Naši će snovi često projicirati stvari ​​iz prošlosti kako bismo je mogli usporediti sa sadašnjošću da bismo lakše utvrdili jesmo li napredovali ili se ponovno bavimo istom starom stvari', dodaje Loewenberg. Naravno, to ne znači da biste trebali početi slati poruke bivšem. Umjesto toga, zatražite rješenje ovog emocionalnog problema, savjetuje Joyce Keller, vidovnjakinja i autorica.

Automobile: Ako sanjate da ste vi i vaš partner zajedno u automobilu, trebali biste obratiti pozornost na to tko je za volanom, u kakvom je stanju automobil i kako se vozi. Ako vaš partner vozi, a vi iznenada zgrabite volan jer automobil izmiče kontroli, jedan od vas možda previše kontrolira, dok drugi nema nikakve kontrole u vezi, tvrdi Keller. Ako se vaš auto ne želi upaliti ili se zaglavi, onda bi i vaša veza mogla biti u zastoju. Ako sanjate da vam je auto izgubljen ili ukraden, to može značiti da je veza izgubila smjer ili da vi ili vaš partner više niste motivirani vezom. I na kraju, ako sanjate sudar, to može biti veliko upozorenje da će vaša veza uskoro propasti i izgorjeti!

Brodove: Voda u snovima obično predstavlja naše emocije, pa je brod koji tone veliko upozorenje da vaša veza propada, vjerojatno zato što ste preuzeli previše drame ili negativnosti baš kao što je brod koji tone upio previše vode. Ako brod pluta ili se izgubio, to bi moglo značiti da je vaša veza ne napreduje, dok bojni brod može značiti da ima previše borbe i sukoba u vezi.

Pse i mačke: Mačke i psi mogu mnogo govoriti o stanju vašeg odnosa. 'Psi su najčešći simbol veze u našim snovima jer su oni poznati po svojoj odanosti i društvu', kaže Loewenberg. Ako je pas u vašem snu bolestan, umire ili ranjen, to može biti znak da se vaša veza bliži kraju. Ako vam pas prijeti ili vas napada, možda ste u toksičnoj vezi.

Mačke, s druge strane, obično simboliziraju seksualnu energiju. 'Dakle, ako je mačka u vašem snu bolesna, ozlijeđena, mrtva ili umire... to je dobar znak da je seksualna energija u vašoj vezi također mrtva ili umire', primjećuje Loewenberg. Ona dodaje da bi ljuta mačka mogla biti upozorenje da je seksualna strana veze štetna ili da ste možda zbog toga ljuti iz nekog razloga.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:46 24.04.2023.

najgore je sanjati padanje ili svecenika u crkvi kažu da nije dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije