Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PISMO TERAPEUTKINJI

'Sestrična je vidjela moju mamu kako se ljubi s drugim muškarcem, ne znam trebam li reći tati'

Shuttershock
10.06.2022.
u 11:30

Prvo ju je pitala je li sigurna da se njezina majka zaista ljubila s tim muškarcem ili je to bio nevini poljubac s prijateljem, no sestrična joj je rekla da su se baš strastveno ljubili..

Moji mama i tata su se uvijek činili sretni i kao da nemaju problema u braku. Oboje su moralni, pristojni ljudi, koji vrijedno rade i kad god mogu pomažu drugima. Ja sam uvijek sam bila malo bliža s tatom ali svi skupa smo bili skladna, mala obitelj. Prije nekoliko tjedana nazvala me moja sestrična i rekla mi da mora ozbiljno razgovarati sa mnom. Kada smo se našle izgledala je zaista zabrinuto, a onda mi je rekla da je prije nekoliko dana vidjela moju mamu kako se u javnosti ljubi s nekim drugim muškarcem - napisala je jedna djevojka za The Sun.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Nakon prvotnog šoka, pitala ju je je li sigurna da se zaista ljubila s njim ili je možda bio nevini poljubac s muškim prijateljem, no sestrična joj je rekla da su se baš strastveno ljubili, a on je držao ruku na njezinoj stražnjici. 

- Ne mogu ni spavati ni jesti, stalno mi se to vrti po glavi. Imam osjećaj kao da više ne znam tko je moja mama, i ne znam trebam li to reći svome tati, iako znam da će ga slomiti - nastavila je.

- Doživjeli ste veliki šok koji vas je potresao i natjerao vas da se zapitate koliko dobro poznajete vlastitu majku. Nemojte žuriti i odmah reći svome ocu, umjesto toga prvo razgovarajte s majkom. Recite joj da znate za njezinu aferu zamolite ju da bude iskrena s vama. Dajte joj priliku da objasni zašto se to dogodilo i što planira učiniti dalje. Recite da ne želite reći svome ocu, ali da smatrate da zaslužuje znati istinu. Možda će ipak moći zajedno riješiti probleme - odgovorila joj je Deidre. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
06:21 16.06.2022.

,,mama i tata uvjek su bili sretni,,za tvoje oci da,ali tata nije uz srecu davao mami i zadovoljstvo u zivotu koje joj je jako potrebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije